Conflict intre cumnati rezolvat cu focuri de arma!

Conflict intre cumnati rezolvat cu focuri de arma!
Pistolar de Paltinis! Unul dintre protagonistii scandalului izbucnit sambata seara la Paltinis, judetul Botosani, s-a ales cu leziuni in zona fetei.

Posesorul armei s-a prezentat apoi la Politie, recunoscand ca a tras in cumnatul sau.

"La 11.07.2009 orele 19.30, s-a prezentat la sediul Postului de Politie Paltinis numitul C. Daniel de 34 ani, din satul si comuna Paltinis, judetul Botosani, care a sesizat faptul ca in ziua de 11.07.2009, in jurul orei 17.30, cumnatul sau D. Iulian de 28 ani, cu dubla cetatenie romano-spaniola, domiciliat in comuna Paltinis, a folosit un pistol cu gaze si bile metalice tragand mai multe focuri asupra sa", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma verificarilor efectuate de catre echipa operativa deplasata la fata locului, s-a stabilit ca cei doi cumnati, in jurul orei 17.30, pe fondul unui conflict spontan, s-au luat la cearta amenintandu-se reciproc, timp in care C. Daniel l-a agresat fizic pe D. Iulian, lovindu-l peste maini cu un corp contondent. In aceste imprejurari, D. Iulian a executat mai multe focuri de arma cu un pistol cu aer comprimat asupra cumnatului sau, provocandu-i leziuni in zona fetei si a toracelui.

In jurul orei 21.00, D. Iulian s-a prezentat la postul de politie avand asupra sa un pistol marca GAMO, calibru 4,5 mm., munitia aferenta, precum si permisul de port-arma eliberat de autoritatile spaniole, recunoscand ca a folosit pistolul.

Arma si munitia aferenta au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

"In cauza se efectueaza cercetari fata de D. Iulian sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere si port fara drept de arma neletala supusa autorizarii si uz fara drept de arma neletala supusa autorizarii, fapte prevazute si pedepsite de art.136 indice 1 si 2 din Legea nr. 295/2004", mentioneaza purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
5

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
66

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
108

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...