Conducerea PDL Botosani se va intalni cu cei doi contracandidati ai lui Boc la sefia partidului!

Conducerea PDL Botosani se va intalni cu cei doi contracandidati ai lui Boc la sefia partidului!

 Catalin Flutur  

Conducerea PDL Botosani are programate intalniri atat cu Theodor Paleologu, cat si cu Vasile Blaga, cei doi anuntandu-si prezenta la Botosani vineri, incepand cu ora 14.30. 

"La ora 14.30 ne vom intalni cu domnul Theodor Paleologu, iar la ora 16.30 ne vom intalni cu domnul Vasile Blaga. Am convocat Colegiul Director conform Regulamentului existent, urmand ca dupa prezentarea acestor doua motiuni sa luam o decizie care este motiunea pe care o vom sustine la Conferinta Nationala. Am citit cele doua motiuni, dar ele trebuie sa fie si prezentate", a declarat Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene PDL Botosani.

Liderul PDL a mentionat faptul ca a avut loc si o intalnire a Biroului Permanent Judetean, unde s-au stabilit cele 27 de persoane care vor participa la Conferinta Nationala.

"11 persoane sunt de drept, 16 persoane au fost votate de Biroul Permanent Judetean si am mers pe o impartire la fel de echilibrata pe Colegii si, pentru ca membrii Biroului Permanent Judetean au primit in urma cu doua saptamani girul Conferintei Judetene, delegatii sunt dintre membrii Biroului Permanent Judetean", a conchis Catalin Flutur.

Cei doi contracandidati ai lui Emil Boc la sefia PD-L-ului vin la Botosani pentru a-si face campanie interna, ocazie cu care isi vor prezenta motiunile.

Intalnirea cu democrat-liberalii botosaneni va avea loc la Teatrul Mihai Eminescu, unde Theodor Paleologu va sosi la ora 14.30, iar Vasile Blaga la ora 16.30.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
181

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
254

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
583

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...