Condamnat la închisoare pentru tâlhărie, după ce a fost prins în Italia!

Condamnat la închisoare pentru tâlhărie, după ce a fost prins în Italia!
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Botoşani, extrădat din Italia în luna februarie, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Săveni la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru tâlhărie şi furt calificat.

După ce a fost adus în ţară, Florin B. a recunoscut faptele şi a solicitat aplicarea legii favorabile, fiind condamnat la două săptămâni după arestare.

Acesta a fost trimis în judecată după ce în noiembrie, respectiv decembrie 2013, a intrat în casele unor bătrâni şi i-a prădat. La câteva luni după ce a comis faptele a fugit din ţară, fiind dat în urmărire internaţională.

Prins în Italia, acesta a încerca să îi păcălească pe anchetatori spunând că s-ar fiăscut pe 31 noiembrie, o dată inexistentă în calendar. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui polițist din Iași: Zece ore în operație după ce o șoferiță începătoare i-a strivit picioarele!

astăzi, 10:58
47

Bărbatul era pe trotuar când a fost lovit şi apoi prins ca într-o menghină între două maşini.Șoferiţa circula cu viteză în localitatea Belceşti, la 50 de kilometri...

Lucian Trufin, PSD: ”Hubul agroalimentar va aduce produse proaspete, calitative și accesibile pe masa botoșănenilor”

astăzi, 10:45
3

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, spune că proiectul său de a realiza un hub alimentar în Botoșani va sprijini producția agroal...

Crescătorul din Cordăreni, căruia i-au murit animalele în incendiu, a primit vaci de rasă de la fermierii prezenți la Popăuți! (foto)

astăzi, 10:30
198

Totul s-a întâmplat în cadrul Târgului Regional de Zootehnie de la Popăuți, unde un grup de crescători de animale, membri ai Asociației Crescătorilor de Taurine Botoșani,...