Condamnat la închisoare după ce a violat o copilă de 9 ani!

Condamnat la închisoare după ce a violat o copilă de 9 ani!
Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Roma, a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare de către magistraţii Curţii de Apel Suceava după ce în vara a cestui an a violat o copilă de 9 ani.

Iniţial, Dragoş Popescu a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Botoşani la zece ani de închisoare, dar a făcut apel, acţiunea sa fiind admisă iar pedeapsa redusă cu doi ani.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Grozăvia s-a petrecut în luna iunie. Tânărul a ademenit-o pe fată la locuința sa unde a siluit-o și a supus-o la chinuri groaznice.

După câteva ore, fetița a reușit să scape din mâinile agresorului și a fugit într-un suflet acasă. Când a văzut-o plină de sânge și în stare de șoc, mama sa a sunat de urgență la 112.

Fetița a fost transportată la Secția de Pediatrie, unde a fost supusă și unei intervenții chirurgicale, suferind mai multe leziuni.

Tânărul care a fost capabil de o asemenea faptă a fugit de acasă, fiind prins după câteva ore de polițiști și reținut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
378

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...