Condamnat la inchisoare cu executare dupa o cascadorie cu o masina furata!

Condamnat la inchisoare cu executare dupa o cascadorie cu o masina furata!
Un barbat in varsta de 36 de ani a fost condamnat, marti, la doi ani de inchisoare cu executare de catre magistratii Judecatoriei Botosani, dupa ce la la sfarsitul lunii aprilie a provocat un accident cu o masina furata in apropierea Scolii nr.7 din municipiu, soldat cu ranirea unei persoane.

Trimis in judecata pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului, Vasile Petrescu a fost gasit vinovat pentru toate capetele de acuzare.

Sentinta nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Accidentul s-a produs in noaptea de 26 spre 27 aprilie 2013.

Vasile Petrescu se deplasa la volanul unui Mercedes pe Aleea Prieteniei, în mașină cu acesta fiind și un bărbat în vârstă de 39 de ani. Mașina pe care bărbatul o conducea nu era a lui, ci a unui amic.

Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina într-un bătător de covoare.

Bărbatul și-a continuat drumul, dar la scurt timp, pe strada Vârnav, s-a izbit într-un autoturism VW parcat și s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea pasagerului, care a fost transportat cu o Ambulanță la spital. Imediat după ce s-a răsturnat, șoferul a plecat de la fața locului, dar a fost găsit la scurt timp de către polițiști.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar oamenii legii au descoperit că acesta nu posedă nici permis de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
41

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
26

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...