Condamnare DEFINITIVĂ în cazul elevului care a înjunghiat un taximetrist! Vezi câţi ani va sta după gratii

 Fostul elev al Colegiului “Mihai Eminescu", care în luna februarie 2013 a înjunghiat un taximetrist pentru a-i fura banii a fost condamnat, definitiv, la cinci ani de închisoare cu executare.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, ca nefondat, recursul formulat de Bogdan Marian Coşman împotriva deciziei Curţii de Apel Suceava prin care era condamnat la cinci ani de detenţie.  

Întrucât sentinţa este definitivă, marţi Tribunalul Botoşani a emis mandatul de executare a pedepsei, tânărul urmând să fie depus într-o unitate de detenţie, unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Trimis în judecată pentru tentativă de omor deosebit de grav, tânărul a fost condamnat, iniţial, de Tribunalul Botoşani la trei ani de închisoare cu executare, dar în urma apelului pedeapsa i-a fost majorată de Curtea de Apel Suceava la cinci ani de închisoare cu executare.

Bogdan Coșman l-a înjunghiat pe taximetrist vrând să îi fure banii, dar s-a speriat și a fugit. Imediat după comiterea faptei el a dispărut de acasă, iar rudele sale au anunțat Poliția.

Băiatul a fost găsit de polițiști la păcănele, iar în urma comparării amprentelor s-a constatat că acestea corespund cu amprentele din mașina taximetristului.

El le-a spus anchetatorilor că l-a agresat pe taximetrist pentru că avea nevoie de bani pentru păcănele.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...