Concursul de Constructii Electronice "T.E.A.M." si-a desemnat castigatorii

Concursul de Constructii Electronice "T.E.A.M." si-a desemnat castigatorii
In perioada 2 –4 decembrie 2011 s-a desfasurat la Botosani CONCURSUL INTERJUDEŢEAN DE CONSTRUCŢII ELECTRONICE "T.E.A.M.", editia a VI-a. Organizatori au fost Palatul Copiilor Botosani, in colaborare cu Grupul Scolar Industrial "Elie Radu".

La deschiderea festiva au participat directorii institutiilor organizatoare, un reprezentant al Inspectoratului Scolar Botosani (inspector Barbacaru Mihaela), parinti, elevi, presa. S-a dat culoare acestui eveniment cu ajutorul Cercului de Gimnastica de la Palatul Copiilor Botosani, condus de prof. Carmen Belicov, cu un moment artistic deosebit care a incantat pe cei prezenti.Sierra Modellsport a continuat cu o prezentare spectaculoasa si deosebita de modele de elicoptere si o farfurie zburatoare.

Au fost invitate cele mai valoroase 12 echipe din tara care participa frecvent si la concursuri nationale. Deoarece unele nu au reusit sa ne onoreze cu prezenta (numarul elevilor in concurs putand fi de aproximativ 40 elevi) fiecare judet a putut participa cu mai multi elevi pe categorie, neinfluentand clasamentul, concursul fiind individual. Au participat elevi din localitatile Targoviste, Tg. Frumos, Suceava, Gura Humorului, Iasi, Bucecea, Darabani, Botosani.

Au fost 3 categorii de varsta: A (10-12 ani), B(13-15 ani), C(16-18 ani)

A fost o competitie maraton, fiecare elev participand la 5 probe:
1.PRACTICA,
2.PROIECTARE CALCULATOR,
3.PROIECTARE MANUALA,
4.TEORIE,
5.PROIECTE REALIZATE.

Elevul a putut alege proba la care participa. Au fost aproximativ 35 de elevi la fiecare proba.Realizarea subiectelor a fost o premiera la concursurile de profil. Ele au fost realizate in timpul desfasurarii concursului (in timp ce elevii erau la o alta proba), de profesori participanti si un juriu de specialitate.

Si jurizarea a fost o premiera. Lucrarile au fost sigilate de supraveghetori si  corectate de fiecare profesor participant si de un juriu de specialitate."Pentru o mai buna obiectivitate a concursului s-a acordat cate un premiu I (Trofeul "T.E.A.M."), un premiu II, un premiu III si o mentiune la fiecare proba si categorie de varsta. La sfarsitul jurizarii elevii au avut acces la lucrari pentru a le compara si li s-au oferit cadou montajele electronice create de ei in concurs", a precizat prof. Luisian Grigore, de la Palatul Copiilor Botosani.

In final cele mai multe trofee au ajuns la Botosani: Palatul Copiilor Botosani, Colegiul "Gh. Asachi" Botosani (5 trofee "T.E.A.M."), Clubul Copiilor Darabani (1 trofeu "T.E.A.M."),  Targoviste (2 trofee "T.E.A.M."), Suceava (2 trofee "T.E.A.M."), Gura Humorului (2 trofee "T.E.A.M."), Tg. Frumos (2 trofee "T.E.A.M.").

Din Botosani au fost premiati elevii:

- Clodnischi Darian - Botosani - Premiul II, premiul III
- Gheorghiu Ion - Darabani - Mentiune
- Grigore Eduard - Botosani - Premiul I, premiul II si 2 mentiuni
- Petruc Andrei - Botosani - Premiul III
- Botez Serban - Botosani - Premiul II
- Olariu Andrei - Botosani - 2 premii I
- Visan Andrei - Bucecea - 2 premii III, mentiune
- Branzei Bogdan - Botosani - 2 premii II
- Ovidiu Iuret - Bucecea - premiul II si mentiune
- Voiniciuc Constantin - Botosani - 5 premii I (maxim)
- Horbuli Mihnea Botosani - proiecte - Premiul I (proiect)
- Moga Cosmin.Gheorghiu Ion - Darabani - proiecte - Premiul I (proiect) 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

astăzi, 10:01
426

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spital...

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

astăzi, 09:27
64

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spita...

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
178

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...