Concurs caritabil de skandenberg la Sala Polivalentă, cu Radu Valahu, invitat special

Concurs caritabil de skandenberg la Sala Polivalentă, cu Radu Valahu, invitat special
Astăzi, începând cu ora 11.00, la Sala Polivalentă are loc un concurs de skandenberg destinat amatorilor, invitat special la acest eveniment fiind Radu Valahu, unul dintre cei mai cunoscuţi practicanţi de skandenberg din România.

Sportivul îi invită pe botoșăneni la acest concurs, pregătind și o serie de suprize pentru cei prezenți la Sala Polivalentă.

Alături de Radu Valahu, la Botoşani va fi prezent şi Mihai Constantin, arbitru naţional de skandenberg.

“Ne adresăm celor care vor să cunoască acest sport, celor care vor să mă cunoască pe mine. Voi face nişte demonstraţii la final, cu toţi concurenţii. Voi fi şi duminică în Botoşani unde voi face ceva interactiv, distractiv. Sper să dau mâna cu toţi botoşănenii şi la propriu şi la figurat. Am onoarea de a fi aici şi aşteptăm cât mai mulţi amatori. Skandenbergul poate să absoarbă oameni care nu au mai practicat acest sport. Nu există niciul risc. Este un sport comod, a spus Radu Valahu.



Concursul de la Sala Polivalentă este unul caritabil, fondurile urmând a fi donate  Spitalului Bagdasar Arseni din Bucureşti.

“Eu sunt aici pentru oameni, sunt aici pentru un spital. Tatăl meu a murit într-un spital şi nu în condiţii umane. Îmi este greu să-mi amintesc. Sunt aici pentru a ne strânge mâinile, a spus sportivul.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
341

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
491

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...