Concurenta mare in randul cadrelor didactice care vor sa devina metodisti!

Concurenta mare in randul cadrelor didactice care vor sa devina metodisti!
Nu mai putin de 620 de dosare au fost depuse de profesorii care vor sa fie metodisti, in aceasta perioada avand loc evaluarea dosarelor.

Cadrele didactice care vor sa devina metodisti trebuie sa fi obtinut calificativul "foarte bine" in ultimii patru ani de activitate efectiva la catedra, sa aiba cel putin gradul didactic II, sa fie titular si sa aiba o vechime in invatamant de cel putin 8 ani.

Evaluarea dosarelor se va realiza pana pe data de 23 octombrie, in aceeasi zi afisandu-se rezultatele pe site si la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Chiar daca nu vor primi bani in plus la leafa, profesorii care vor deveni metodisti vor putea obtine un punctaj mai mare in vederea primirii gradatiei de merit.

"A inceput evaluarea dosarelor candidatilor care vor sa fie metodisti, sa faca inspectii scolare in scoli, sa insoteasca corpul de control al Inspectoratului cu diverse ocazii. Concurenta este destul de mare si constat dupa foarte multi ani ca au curajul si tinerii. Eu personal am incurajat cadrele tinere sa isi depuna dosarele pentru ca sunt multi profesori care au experienta si sunt recunoscuti de breasla ca profesionisti in domeniile lor, si totodeauna aveau reticenta cei tineri ca daca nu iau, ca sunt pile, aranjamente. Noi am eliminat aceste suspiciuni", a spus Maria Tiprigan, presedintele Sindicatului Invatamantului Preuniversitar Botosani.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
502

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
158

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
431

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...