Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Descoperire şocantă în cazul bătrânului mort în Dorohoi. Cercetările poliţiştilor în cazul morții suspecte a bătrânului de 90 de ani din Dorohoi au scos la iveală faptul că acesta a fost ucis cu sălbăticie.

În urma probelor adunate de poliţişti, mai multe persoane au fost duse la audieri în cursul zilei de marţi şi miercuri. Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, persoanele suspecte de producerea crimei nu au un domiciliu stabil în Dorohoi, iar cercetările sunt pentru omor și tâlhărie. În cazul celei de-a doua infracţiuni, aceasta este îndreptată asupra unui martor dintr-un dosar mai în care era implicat bătrânul.

Bărbatul ucis în propria casă era cunoscut în rândul vecinilor ca fiind consumator de băuturi alcoolice împreună cu fiul acestuia şi aveau un anturaj din rândul persoanelor fără adăpost. În locuinţa celor doi intrau de multe ori persoane din rândul celor fără adăpost. Pe fondul consumului de alcool se iscau de multe ori scandaluri sau acte violente, dovadă fiind plângerile făcute la poliţie de bătrân.

Aşa se face că în toamna anului trecut acesta a depus o plângere pentru tâlhărie, iar la începutul acestui an a fost victima unui jaf.

Bărbatul de 90 de ani a fostă găsit fără suflare marţi de către o femeie care îi aducea de mâncare. Acesta era într-o baltă de sânge. Întins pe pardoseală, cu un traumatism sever la nivelul capului. Femeia a sunat imediat la 112 pentru a anunţa descoperirea, la faţa locului ajungând poliţişi şi criminalişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Caravana „Capra cu trei iezi” pleacă prin țară: Maia Morgenstern și Marius Bodochi se întâlnesc cu spectatorii din 13 județe, printre care și Botoșani (video)

astăzi, 12:56
30

Actorii Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, dar şi regizorul Victor Canache şi producătoarea Luana Georgiţă pleacă în Caravana „Capra cu Trei Iezi", unde se vor întâ...

PSD Botoșani a sărbătorit profesorii, colegi din echipa social-democrată, de Ziua Educației (fotogalerie)

astăzi, 12:52
52

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici, alături d secretarul executiv Alexandra Huțu, primarul municipiului Botoșani Cosmin Andrei, de subprefecții Paula Cojocariu-Berențan și Tiberiu Mano...

Votul pentru intrarea României și Bulgariei în Schengen va avea loc în decembrie. Principalele grupuri politice din UE susțin aderarea

astăzi, 12:17
42

În luna decembrie, guvernele statelor UE vor vota dacă vor acorda sau nu aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, după peste 10 ani de amânări, informează Euractiv, ...