Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Concluzii șocante după cercetările polițiștilor la Dorohoi: Bătrânul găsit mort ieri a fost ucis cu sălbăticie

Descoperire şocantă în cazul bătrânului mort în Dorohoi. Cercetările poliţiştilor în cazul morții suspecte a bătrânului de 90 de ani din Dorohoi au scos la iveală faptul că acesta a fost ucis cu sălbăticie.

În urma probelor adunate de poliţişti, mai multe persoane au fost duse la audieri în cursul zilei de marţi şi miercuri. Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, persoanele suspecte de producerea crimei nu au un domiciliu stabil în Dorohoi, iar cercetările sunt pentru omor și tâlhărie. În cazul celei de-a doua infracţiuni, aceasta este îndreptată asupra unui martor dintr-un dosar mai în care era implicat bătrânul.

Bărbatul ucis în propria casă era cunoscut în rândul vecinilor ca fiind consumator de băuturi alcoolice împreună cu fiul acestuia şi aveau un anturaj din rândul persoanelor fără adăpost. În locuinţa celor doi intrau de multe ori persoane din rândul celor fără adăpost. Pe fondul consumului de alcool se iscau de multe ori scandaluri sau acte violente, dovadă fiind plângerile făcute la poliţie de bătrân.

Aşa se face că în toamna anului trecut acesta a depus o plângere pentru tâlhărie, iar la începutul acestui an a fost victima unui jaf.

Bărbatul de 90 de ani a fostă găsit fără suflare marţi de către o femeie care îi aducea de mâncare. Acesta era într-o baltă de sânge. Întins pe pardoseală, cu un traumatism sever la nivelul capului. Femeia a sunat imediat la 112 pentru a anunţa descoperirea, la faţa locului ajungând poliţişi şi criminalişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
86

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
914

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
285

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...