Concluzii şocante: Cristina Verona şi-a ucis mama

Concluzii şocante: Cristina Verona şi-a ucis mama
Potrivit legiştilor, Cristina Verona şi-ar fi ucis mama, apoi s-a sinucis. Există mai multe plângeri ale vecinilor făcute la poliţie, din care reiese că femeia de 44 de ani ar fi avut un comportament bizar. Cristina Verona a fost corespondent al agenţiei Associated Press, redactor-şef la Elle, precum şi la publicaţiile Reader`s Digest şi Sale&Pepe. A lucrat, de asemenea, la agenţia de publicitate Graffiti BBDO, scrie Realitatea.net.

Cristina Verona, în vârstă de 44 de ani, despre care vecinii susţin că suferea de o boală psihică, şi-a omorât mama, Elena Pârvulescu, în vârstă de 77 de ani, susţin legiştii citaţi de Realitatea TV.

Potrivit concluziei legiştilor, necropsiile celor două femei arată că bătrâna în vârstă de 77 de ani a murit sufocată, cel mai probabil cu o pernă, iar fiica sa, care ar fi autoarea omorului, s-a spânzurat cu nişte cabluri electrice. Cele două femei ar fi decedat cu cel puţin trei zile înainte de a fi descoperite cadavrele.

Potrivit NewsIn, care citează surse din rândul anchetatorilor, există mai multe plângeri ale vecinilor făcute la poliţie, din care reiese că femeia de 44 de ani ar fi avut un comportament bizar. În scenariul anchetatorilor, imediat după ce şi-a omorât mama, Cristian Verona ar fi conştientizat ceea ce a făcut şi şi-ar fi pus capăt zilelor.

Cadavrele celor două femei au fost descoperite, marţi seara, după ce vecinii au sunat la 112 şi au reclamat că din locuinţa celor două, situată la etajul 1 al imobilului de pe Bulevardul Primăverii nr.43 vine un miros puternic. Atât uşa, cât şi geamurile locuinţei erau închise din interior, fapt ce exclude ipoteza unui dublu asasinat. Cercetarea la faţa locului a fost făcută după ce un pompier a forţat uşa balconului.

Absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, Cristina Verona a fost corespondent al agenţiei Associated Press în perioada 1990 - 1993. A condus în calitate de fost redactor-şef revista Elle, precum şi publicaţiile Reader`s Digest şi Sale&Pepe. A lucrat, de asemenea, la agentia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relaţii Publice.

Cristina Verona era divorţată şi nu avea copii. Potrivit cunoscuţilor, avea o relaţie bună cu mama ei, Elena Pârvulescu. Aceleaşi surse spun că cele două nu ar fi locuit mereu împreună şi că mama Cristinei Verona ar fi avut un apartament în cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Cristina Verona împlinise 44 de ani pe 30 aprilie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
47

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
30

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
33

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...