Concertul lui FLORIN CHILIAN la Botosani a fost anulat!

Concertul lui FLORIN CHILIAN la Botosani a fost anulat!
Din cauza unor probleme de sanatate, Florin Chilian a anulat concertul care urma sa aiba loc astazi la Botosani.

 "Impresarii acestui eveniment national ne-au anuntat ca toate spectacolele din zona Moldovei au fost anulate, din cauza unor probleme de sanatate ale artistului Florin Chilian", a precizat Viorel Hritcu, directorul Cinematografului Unirea din Botosani, unde era programat concertul.

Pretul unui bilet era de 50 de lei, la Botosani doar 50 de botosaneni fiind interesati de concert.

"O parte dintre botosaneni au primit banii inapoi, iar ceilalti ii vor primi cu siguranta astazi, pana la ora la care trebuia sa aiba loc spectacolul", a completat Viorel Hritcu.

Orasele de pe lista turneului sunt Arad, Timisoara, Craiova, Botosani, Iasi, Bacau, Ploiesti, Piatra Neamt, Targu Mures si Cluj Napoca.

"Pentru ca nu sunt un produs media. Sunt exact contrariul a ceea ce promoveaza Star-sistemul: scriu versuri bune, cant bine, nu sint blonda cu dimensiunile 90-60-90, sunt heterosexual", spunea Florin Chilian in urma cu o saptamana.

De ce nu turneu national?

Pentru ca este PRIMUL si STIU ca se poate.

"Sint ani de zile de cind am decis sa cant numai pe bilete de intrare si se pare ca acum isi arata roadele acea decizie usor nebuneasca in contextul in care mai toti colegii de breasla erau preocupati de pomeni, mai ales electorale. Am plecat in primul meu turneu national acum mai bine de 20 de ani alaturi de un mare om al muzicii romanesti, un spirit extrem de viu - Valeriu Sterian. Atunci eram "tehnic" la "Compania de sunet" adica faceam de toate, de la caratul sculelor la cumparat tigari, eram, asa cum se zice "om bun la toate". A fost primul meu serviciu-aveam 15-16 ani... si trebuia sa-mi termin liceul la zi. Banii cistigati alaturi de Vali m-au ajutat mult. Acesta este primul meu turneu national ca muzician... Acum e momentul potrivit!", marturiseste Florin Chilian.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
683

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
150

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
140

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...