Concerte gratuite sustinute de Orchestra Rapsozii Botosanilor!

Concerte gratuite sustinute de Orchestra Rapsozii Botosanilor!

CATALINA LUPASCU, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, a propus presedintelui CJ, care a si acceptat, ca Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor sa sustina, incepand cu luna iulie, concerte gratuite in judet, fiind vorba despre o stategie de marketing pentru atragerea botosanenilor la urmatoarele spectacole ale Orchestrei condusa de Ioan Cobala.

"Ne propunem ca din luna iulie, avand in vedere ca acum lucram la program, ca Rapsozii Botosanilor sa sustina un concert gratis in fiecare localitate a judetului, acolo unde localitatea are o echipa de dansuri populare, cu siguranta spectacolul va fi mult mai complet. Ne dorim sa facem acest lucru, avand in vedere ca Orchestra, ca si celelalte institutii, este platita din bani publici si este firesc ca intr-o perioada de criza, cand vedem ca din pacate oamenii nu mai au bani sa dea pe spectacole, ca Orchestra sa organizeze activitati culturale in folosul tuturor botosanenilor", a spus Catalina Lupascu, vicepresedintele CJ. 

Pentru comunitatile unde exista camine culturale utilizabile, spectacolele se vor programa in perioada de toamna, iar acolo unde nu exista camine culturale spectacolele se vor desfasura in aer liber.

"Domnul Cobala sustine aceasta propunere pentru ca si joia trecuta a fost un spectacol si, din lipsa de spectatori si din imposibilitatea de a plati actorii, nu s-a sustinut, au fost vandute foarte putine bilete", a adaugat Catalina Lupascu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
16

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
37

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
72

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...