Concert extraordinar al trupei Voltaj în faţa a mii de botoşăneni! FOTO

Concert extraordinar al trupei Voltaj în faţa a mii de botoşăneni! FOTO
Băieţii de la Voltaj s-au dovedit a fi artiştii cei mai aşteptaţi de publicul botoşănean în cea de-a treia seară de Summer Fest.

Călin Goia, solistul trupei a spus că se bucură să revină la Botoşani, unde publicul este minunat.

Timp de câteva zeci de minute, membrii trupei Voltaj i-au încântat pe botoşăneni cu melodii vechi şi mai noi din repertoriul lor şi au interacţionat în permanenţă cu publicul.

Călin Goia a amintit la un moment dat şi de echipa FC Botoşani, liderul campionatului din Liga I.

"FC Botoşani va face multe puncte cu un asemenea public", a spus solistul trupei Voltaj.

Melodii mai vechi precum Albinuţa, Asta-i viaţa sau 20 şi cele noi Dă vina pe Voltaj sau Pic, pic au fost fredonate de miile de botoşăneni.

După spectacol, zeci de fani au venit în spatele scenei pentru a obţine un autograf de la Voltaj.

Ne era dor de Botoşani. Nu am mai fost de foarte mult timp. E un public foarte cald. În general, în Moldova e un public primitor dar în Botoşani este extrem de primitor şi ne place. Oricărui artist i-ar place să cânte în faţa unui asemenea public. Eu, personal, ţin cu Universitatea Cluj pentru că sunt clujean. Suntem împărţiţi. În afară de Vali care e cu abonament la stadion, restul suntem privitori. Echipa din Botoşani are şansa de a avea o galerie foarte tare dacă publicul de aici se duce şi pe stadion, a mai spus Călin Goia.

După concertul celor de la Voltaj pe scenă a urcat DJ Adrian Eftimie.




















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...