Comunicat: USL suferă de amnezie și cumpără voturi cu realizări care nu-i aparțin sau ireale

Comunicat: USL suferă de amnezie și cumpără voturi cu realizări care nu-i aparțin sau ireale
Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, PSD joacă tare cu ultimile muniții: toate siteurile de știri au fost ticsite de anunțata majorare de 7 la sută pe care Ponta le-a făcut-o “cadou" bugetarilor, iar liderii locali PSD, anunță și ora la care vor înmâna cheile de la locuințele de serviciu din Centrul Vechi.

Ce uită aceștia, este că au ajuns să facă repartiția acestor locuințe grație domnului Cătălin Flutur. Fără proiectul de reabilitare al Centrului Istoric, visul botoșănenilor de a avea o casă ar fi rămas neîmplinit.

Probabil dacă în municipiu ar fi demarat din vară, așa cum au promis în campania electorală pentru alegerile locale din acest an, construcția unui nou bloc de locuințe, ar fi fost în stare, acum în goana către Parlament, să ofere cheia de la apartamente fără ca acestea să poată fi utilizate.

Și mai uită ei, liderii USL, că, în 7 luni de când la guvernare s-a instalat partidul pe care ei îl reprezintă, nivelul de trai al românilor s-a înrăutățit. Anunțatele majorări salariale sunt praf în ochi sau oricum o abureală electorală, așa cum ne-au obișnuit USL- iștii cu miile de locuri de muncă, cu locuințele pentru tineri, cu curățarea municipiului de câinii comunitari.

Șapte luni de guvernare USL înseamnă de fapt facturi mai mari la utilități, mai mulți bani lăsați la cumpărături pentru că plătim mai mult cu 16 la sută pentru legume, cu 17 la sută pentru fructe și cu 14 la sută mai mult pentru ouă față de primăvara acestui an.

Dintre toate, la energia termică o să scoatem din buzunar cei mai mulți bani pentru că aici, s-a înregistrat cea mai mare creștere, respectiv de 19 la sută. Salubritatea a crescut și ea cu 12 la sută, iar combustibilul a trecut deja de 8 procente.

Este cât se poate de clar că toate aceste scumpiri înghit total întregirile salariale cu care se laudă USL. Peste toate, aș mai adăuga ceva.

În 7 luni de când guvernează, USL a tăiat fondurile de la investiții, fapt care împiedică ridicarea de noi blocuri cu locuințe pentru români, a tăiat posibilitatea creării de noi locuri de muncă. Tot ce Ponta și Antonescu au dorit în tot timpul de când au bătut palma pentru guvernare, a fost să facă scandal, să se bălăcărească public, arătând cu degetul spre alții că ar face-o. Și de fapt ei au făcut-o! Cu nepăsare și ignoranță față de milioanele de români care au crezut în promisiunile lor, a miilor de botoșăneni, care au sperat într-un loc de muncă de la liderii locali ai USL.

Căci, despre o locuință, majoritatea s-au prins de la început că-i o gogoriță electorală! Asta e România USL, România incompetenței, o Românie blocată!

Comunicat de presa Gabriel Alecsandru

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
70

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
101

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
95

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...