COMUNICAT TNL: "Tinerii liberali botoşăneni condamnă atitudinea retrogradă a conducerii municipalităţii"

În încercarea disperată de a opri organizarea unui eveniment al TNL Botoşani dedicat zilei de 1 Iunie, reprezentanţi ai Municipalităţii botoşănene au recurs la ameninţări la adresa oricui ar colabora cu tinerii liberali botoşăneni pe acest subiect.

Sergiu Zvinca, Presedinte TNL Botosani, prezintă mai jos scena penibila in care Primaria Municipiului Botosani dovedeşte ca este in stare sa pedepsească pana si copiii de ziua lor, ca victime colaterale in lupta politica:

"Pentru ziua de 1 iunie, ne-am propus sa închiriem un tobogan din zonele de agrement din Parcul central M. Eminescu Botosani, pentru a le da posibilitatea copiilor de a se distra in voie de ziua lor.
Cum reprezentanţii Primăriei Botosani au refuzat sa colaboreze cu noi, refuzând practic o suma de bani la bugetul local, am apelat la întreprinzătorul privat care are autorizaţie de funcţionare in zona. Am stabilit verbal condiţiile înţelegerii ce urma a fi încheiata in ziua de 1 Iunie, închiriind pentru 5 ore, de la 15.00 la 20.00, toboganul si plătind cate o vata de zahar pentru fiecare copil in parte.
Demararea acţiunii s-a bucurat de un real succes, in prima ora au participat aproximativ 80 de copiii pe al căror chip se vedea bucuria adusa de o astfel de ocazie.
La nici o ora de la începerea acţiunii, proprietarul toboganului a fost contactat si asupra lui s-au făcut presiuni de a înceta colaborarea cu TNL, mergându-se pana la ameninţări cu nu va mai primi autorizaţie de funcţionare. Am căutat soluţii pentru a ne continua acţiunea fara a crea disconfort celor cărora le-am oferit deja taloane gratuite (oferiseram 300 de taloane din 900), pana la un moment dat, când proprietarul a primit un ultimatum si am fost nevoiţi sa încheiem acţiunea".

TNL Botoşani condamnă aceasta atitudine a reprezentanţilor municipalităţii lăsând la aprecierea botoşănenilor calificativul ce merită acordat unui asemenea comportament.

Biroul de Presă TNL Botoşani
02.06.2010


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
129

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...