COMUNICAT PSD: PDL Botoşani nu a dezminţit afirmaţia că pregăteşte o fraudă electorală în judeţ!

PDL Botoşani nu a dezminţit afirmaţia că pregăteşte o fraudă electorală în judeţ. Membrii PDL confirmă indirect că au purtat discuţii privind frauda electorală.

Înainte de a răspunde întrebărilor puse de domnii de la PDL organizaţia PSD Botoşani îi invită pe aceştia să confirme sau să dezmintă public acuzaţiile care au fost formulate împotriva domniilor lor, respectiv că pregătesc o fraudă electorală în mai multe localităţi din judeţul Botoşani.

Dacă dânşii au dubii cu privire la autenticitatea probelor noastre ne pot da în judecată, iar dacă va fi cazul vom prezenta aceste probe în faţa instanţei. Sperăm însă, că vor ţine seama de avertismentul nostru şi vor renunţa să pună în practică ceea ce ştim cu certitudine că intenţionează să facă.

În ceea ce priveşte sursele noastre îi întrebăm pe cei de la PDL de ce au presupus că aceste informaţii ar fi putut veni din partea unui serviciu secret.
Nu cumva, prin această întrebare dânşii confirmă faptul că un serviciu secret ar fi avut ce înregistra?

În orice caz dovezile pe care le deţinem nu reprezintă "zvonuri nefondate" de genul celor pe care cei de la PDL le pot produce.

Până în momentul de faţă PDL Botoşani nu a dezminţit afirmaţia noastră privind intenţiile lor de a întreprinde acţiuni ce contravin legii electorale. Aşteptăm din partea PDL un răspuns clarificator la întrebarea: "este adevărat că PDL intenţionează să fraudeze alegerile din judeţul Botoşani?".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
24

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
32

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor...

Deputat Alexandra Huțu, PSD: Masă sănătoasă pentru încă 1.503 elevi din Botoșani

astăzi, 12:11
47

Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, a decis extinderea numărului de școli din județul Botoșani care vor asigura zilnic copiilor câte o masă. Astfel va crește numărul șc...