COMUNICAT PSD BOTOSANI: Numărătoarea paralelă: Geoană 41,09%, Băsescu 23,84%, Antonescu 20,75%!

Numărătoarea paralelă realizată de Organizaţia PSD Botoşani, după centralizarea a 485 de secţii de vot, reprezentând 97,59% din totalul secţiilor din judeţ, indică următoarele rezultate:

1. Mircea Geoană  76.711 voturi,  41,09%
2. Traian Băsescu  44.498 voturi,  23,84%
3. Crin Antonescu  38.733 voturi,  20,75%
4. Vadim Tudor  12.753 voturi,    6,83%
5. Sorin Oprescu   5.464 voturi,   2,93%
6. Gigi Becali    4.331 voturi,   2,32%

Potrivit datelor centralizate, prezenţa la urne în Judeţul Botoşani a fost de 52,17%, cu un total de 186.386 de voturi valabil exprimate.

Preşedintele PSD Botoşani, senatorul Gheorghe Marcu, a declarat: "Mulţumesc din suflet botoşănenilor pentru votul acordat. Le mulţumesc pentru că au luat în considerare mai degrabă oferta domnului Geoană, decât atacurile adversarilor. Le mulţumesc pentru că au apreciat campania civilizată pe care am dus-o noi şi au amendat cu severitate campania agresivă a PD-L. Acest rezultat confirmă faptul că botoşănenii sunt oameni civilizaţi, care nu pot accepta atacurile murdare în politică. Voi duce acest mesaj şi la Bucureşti, unde viitorul preşedinte al României va acorda o atenţie specială judeţului nostru".

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Botoşani, deputatul Costică Macaleţi: "Nu avem încă o analiză pe localităţi, dar prima estimare arată pe municipiu o diferenţă de circa 10%, între rezultatul domnului Geoană şi următorul clasat, domnul Băsescu. Trebuie să remarc şi scorul foarte bun obţinut de domnul Crin Antonescu, care se află la foarte mică distanţă pe poziţia a treia. Le mulţumesc alegătorilor din Municipiul Botoşani că şi-au exprimat dezacordul total faţă de campania agresivă şi incorectă a PD-L".

Deputatul Andrei Dolineaschi, vicepreşedinte al PSD Botoşani, a declarat la rândul său următoarele: "Sunt foarte fericit de sprijinul pentru domnul Mircea Geoană din partea dorohoienilor şi, în general, din partea tuturor botoşănenilor. Le mulţumesc alegătorilor că au participat la acest tur de scrutin şi au votat pentru domnul Mircea Geoană. Am de asemenea mare încredere că în turul doi vor veni alături de noi toţi ceilalţi care vor o schimbare la conducerea ţării".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
434

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
136

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
571

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...