COMUNICAT PD-L - Semnale îngrijorătoare vin dinspre PSD!

Membri ai PSD Botoşani încalcă, din nou, legile din România şi au început afişajul electoral deşi este interzis până la începerea oficială a campaniei electorale.

La fel au furat startul şi la începutul campaniei, au continuat ilegal afisajul şi după încheierea campaniei electorale, iar acum din nou. PDL Botoşani a făcut plângere la Biroul Electoral Judeţean şi la toate organele statului abilitate pentru a lua măsurile legale, însă dispreţul PSD faţă de lege şi regulile competiţiei electorale întrece orice limită.

Există înregistrarea audio şi video a acestei ilegalităţi, iar materialele vor fi puse la dispoziţia autorităţilor. În imagini apare un membru PSD care ameninţă cu violenţa cetăţeanul care a "îndrăznit" să filmeze ilegalitatea în plină desfăşurare.

Reamintim botoşănenilor că la sfârşitul campaniei electorale, membrii PSD au atacat cu furcile tinerii care făceau afişaj pentru PDL. Nu putem să nu ne întrebăm până unde vor ajunge actele agresive şi violente ale PSD contra competitorilor electorali?

Dacă acum, când nu mai au puterea politică sunt atât de agresivi, oare ce se va alege de judeţul Botoşani dacă li se va da puterea politică...?

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă...

Vilă cuprinsă de flăcări la Botoșani, proprietarii au aprins focul cu benzină!

Sunday, 20 October 2024

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost c...

Universitatea Craiova - FC Botoșani 0-0! Remiză surprinzătoare în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

Meciul disputat între Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a finalizat cu scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapei a 13-a pe stadionul „Ion Oblemenc...