COMUNICAT PD-L: "PSD-iști după gratii!"

PDL Botosani somează PSD să probeze imediat acuzațiile de tentativă de fraudă electorală, fiindcă în caz contrar, afirmațiile lor sunt doar simple speculații si manipulări grosolane (cum de altfel, au dovedit că sunt în stare membrii PSD Botoșani).

Ei afirmă: "Există informații clare de tentativă de fraudă electorală!". Somăm PSD Botoșani să răspundă public următoarelor întrebari:

De unde au aceste informații? De la organele abilitate, servicii de informatii? Dacă sunt anonime, au simpla valoare a unor acuzații nefondate care intră sub incidența juridică.
Care sunt aceste informații?

Au sesizat organele abilitate ale Statului Român referitor la suspiciunea de fraudă electorală?
Să facă publice dovezile implicării unor autorități ale Statului Român în frauda imaginata de PSD!
Zvonuri nefondate putem produce și noi și oferim botoșănenilor exemple de dezinformare și manipulare tip PSD:
Cunoastem sursa fondurilor pe care le foloseste PSD în campania electorală și știm că este vorba despre fonduri de la companii din străinătate care au dat bani în campania PSD pentru ca apoi să capete contracte preferențiale cu Statul Român.

Nu putem face publice informațiile pentru că vrem să ne protejăm sursele.
Vom prezenta probele în instanță dacă va fi nevoie.
Avertizăm persoanele care s-au deplasat peste granițele României pentru a aduce fonduri ilegale pentru PSD, că riscă ani grei de închisoare.
Cunoaștem persoanele care s-au deplasat în Ucraina și Rusia pentru contacte cu firme mafiote care să finanțeze campania PSD și pe Mircea Geoana.

Spre deosebire de PSD, Partidul Democrat Liberal Botoșani nu doar va amenința cu sesizarea autorităților statului, ci va cere expres și va face cereri de implicare ale Statului Roman în investigarea veridicității acuzațiilor neprobate lansate de PSD. Avertizăm pesedistii că, de această dată, riscă ei închisoarea pentru acuzații grave la adresa Statului Român pe care au dovedit că nu îl respectă!

PS: Anunțăm botoșănenii că deja există o linie telefonică deschisă pentru sesizari de fraudă electorală ce pot fi dovedite cu probe. Numărul este 112!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
18

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
58

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
270

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...