Comunicat de presă: ACL Botoşani, primul pas spre victorie

Comunicat de presă: ACL Botoşani, primul pas spre victorie
Reuniţi în şedinţa Colegiului Director, membrii Alianţei Creştin Liberale (ACL) Botoşani au stabilit astăzi calendarul activităţilor premergătoare campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, ce va avea loc în luna noiembrie a acestui an. Au fost prezenţi cei doi co-preşedinţi, Florin Ţurcanu şi Cătălin Mugurel Flutur, alături de peste 200 de membri ai ACL.

"Johannis preşedinte" a fost motto-ul întâlnirii, iar cei doi co-preşedinţi au oferit şi motivele pentru care actualul primar al Sibiului va fi votat în noiembrie.

"Klaus Johannis a dovedit că vrea să fie preşedintele ţării, el nu a fost împins de la spate de baronii locali, a acceptat fără rezerve această responsabilitate. Klaus Johannis are viziune, valori, decenţă, este un reformator, nu minte şi este consecvent", a precizat Cătălin Mugurel Flutur, co-preşedintele ACL Botoşani.

Florin Ţurcanu a precizat că cel puţin la nivelul judeţului Botoşani, oamenii ar trebui să fie conştienţi de ceea ce a însemnat PSD, iar singura opţiune viabilă este Klaus Johannis.

"Mulţi ani judeţul a fost condus  de PSD şi ştiţi foarte bine cum a arătat acesta. Nu s-a făcut nimic ... Suntem o forţă, avem 48 de primari, avem viceprimari şi sute de consilieri locali. Suntem o armată  şi trebuie facem totul pentru a câştiga alegerile", a declarat Florin Ţurcanu.

Departamentul de comunicare al ACL Botoşani




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
101

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
432

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
159

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...