COMUNICAT: Alecsandru, in cursa pentru un loc de vicepresedinte in cadrul BPN OT PDL

COMUNICAT: Alecsandru, in cursa pentru un loc de vicepresedinte in cadrul BPN OT PDL
Cu toate ca s-a vehiculat in presa locala ca Botosaniul nu ar avea reprezentativitate la nivel national in PDL, iata ca totusi este cineva care va candida la o functie in conducerea nationala, in cadrul Biroului Permanent National al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.

Gabriel ALECSANDRU, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PDL, s-a inscris in cursa pentru un loc de vicepresedinte in cadrul BPN OT PDL.

Sambata, 20.04.2013, va avea loc la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, Conventia Nationala Extraordinara a Organizatiei de Tineret a PDL, unde va fi aleasa conducerea OT PDL pentru un mandat de 4 ani.

"M-am hotarat sa candidez din doua motive: 
In primul rand pentru ca Botosaniul trebuie sa fie reprezentat in forurile nationale ale partidului, interesele judetului nostru trebuie sustinute permanent in cadrul conducerii centrale.
In al doilea rand pentru ca cineva trebuie sa faca si opozitie la actuala putere, chiar daca suntem tineri, vocea si viziunile noastre trebuie sa conteze. Momentan nu suntem la guvernare, dar incercam sa propunem si sa impunem, pe cat posibil, gandirea si strategia noastra cu privire la politicile pentru tineret", a declarat Gabriel ALECSANDRU, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a Partidului Democrat Liberal.

Sambata, 15 tineri din cadrul OT PDL Botosani vor fi prezenti in Capitala, unde vor vota viitoarea echipa de conducere a Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.

Departamentul de Comunicare al OT PDL Botosani

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
251

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...