Competitia "Impreuna pentru viitor" si-a desemnat reprezentantii pentru etapa nationala! - FOTO

Competitia "Impreuna pentru viitor" si-a desemnat reprezentantii pentru etapa nationala! - FOTO
Sambata, 24 aprilie 2010, s-a desfasurat la Botosani Etapa Regionala a Concursului "Impreuna pentru viitor", din cadrul Strategiei Nationale "Actiunea Comunitara", proiect care functioneaza in scoli si se bazeaza pe voluntariat  si implicare civica a elevilor.

Echipele au fost formate in pondere egala din elevi cu Cerinte Educationale Speciale (CES) si elevi voluntari din licee. Au fost prezente judetele Bacau, Iasi, Neamt, Suceava si Botosani, cu echipe la cele 2 sectiuni: dans modern si dans traditional.

S-au calificat pentru etapa nationala:

-Dans traditional: echipa judetului Iasi.
-Dans modern: echipa judetului Botosani, formata din elevi voluntari de la Colegiul National "A.T.Laurian" si elevi cu CES de la Scoala 16 Botosani (cu media 10.00).


Judetul Botosani a mai obtinut premiul II la sectiunea dans traditional cu echipa formata din elevi voluntari de la Colegiul National "Grigore Ghica" Dorohoi si elevi cu CES de la SAM Speciala "Ion Pillat" Dorohoi.

La festivitatea de premiere a fost prezenta prof.dr. Ada Alexandrina Macovei, inspector scolar general ISJ Botosani, si prof.dr. Mina Rusu - inspector MECTS.

"Sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor a fost plina, iar atmosfera calda, prietenoasa, mobilizatoare. Invitatii, participantii la concurs si publicul au primit mape, ecusoane, flyere, dulciuri. Toate activitatile s-au realizat prin implicarea exceptionala a elevilor si cadrelor didactice din liceele botosanene, prin voluntariat", a mentionat prof. Carmen Rodica Egner, inspector scolar ISJ Botosani.

 


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
1

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
216

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
73

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...