Compania Electroalfa despre incidentul din sala de operaţie a Spitalului Judeţean

După incidentul de marÅ£i, înregistrat în Blocul Operator al Spitalului JudeÅ£ean, compania Electroalfa, lider de asociere în proiectul privind reabilitarea unităţii sanitare, a trimis o notă de presă privind incidentul.

"Managementul Electroalfa a luat cunoÈ™tință de incidentul petrecut în data de 11 noiembrie 2015, la Spitalul JudeÈ›ean Mavromati BotoÈ™ani, când apa din instalaÈ›ia de climatizare s-a inflitrat prin tavan, în sala de operaÈ›ie.
 
Electroalfa a fost anunÈ›ată de acest incident de către managerul Spitalului JudeÈ›ean È™i chiar în acea zi echipa de intervenÈ›ie Electroalfa s-a deplasat la faÈ›a locului pentru a soluÈ›iona problema.

Pompa defectă a fost repusă în funcÈ›iune È™i în acest moment aÈ™teptăm soluÈ›ia proiectantului pentru reducerea riscului de repetare a unui incident similar. Imediat cum vom avea toate datele din partea celor care s-au ocupat de proiectarea acestei lucrări vom lua legatura cu asociatul È™i furnizorii implicaÈ›i È™i împreună vom face toate demersurile pentru remedierea situaÈ›iei È™i reducerea riscului de repetare a incidentelor de acest gen.

Ne exprimăm regretul față de acest eveniment nefericit È™i vă asigurăm că suntem o companie responsabilă, capabilă să intervină imediat pentru remediarea unor situaÈ›ii limită, chiar dacă este vorba despre proiecte în care sunt implicaÈ›i mai mulÈ›i producători de echipamente sau furnizori de servicii."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Beneficiarii de alocații și indemnizații vor primi banii începând de luni!

Friday, 18 October 2024

Suma totală platită este  de 6.413.129  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - AlocaÈ›ia lunară de plasament - AlocaÈ›ia lunară de plasament pentru copilul c...

Taxe și impozite mai mari de la 1 ianuarie 2025, odată cu creșterea salariului minim!

Friday, 18 October 2024

Premierul Marcel Ciolacu a anunÈ›at că de la 1 ianuarie salariul minim brut pe economie va fi 4.050 de lei. Aceasta este a treia mărire a salariului minim pe anul acesta. De la anul, în caz...

Ateliere de interpretare a textului CreativLit pentru profesori, organizate de Memorialul Ipotești!

Friday, 18 October 2024

Memorialul IpoteÈ™ti – Centrul NaÈ›ional de Studii „Mihai Eminescu”, instituÈ›ie din subordinea Consiliului JudeÈ›ean BotoÈ™ani, intenÈ›ionează să organizeze în ultima săptÄ...