Comisia de Disciplina a Primariei a amanat luarea unei decizii in cazul lui Eugen Turcanu!

Intrunita vineri la ora 10:00, la Primarie, pentru a-l cerceta disciplinar pe Eugen Turcanu, pentru toate declaratiile cu care a iesit in ultima perioada in spatiul public, Comisia de Disciplina a fost nevoita sa amane luarea unei decizii pentru ziua de marti, 4 februarie, si asta pentru ca a lipsit seful DSPSA.

"I-am solicitat documentele justificative pentru absenta de astazi", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei, care este si membru in comisie.

Seful DSPSA, Eugen Turcanu, nu a mai ajuns la Primarie, pentru ca a fost nevoit sa mearga la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce s-a simtit rau.

Viceprimarul Cosmin Andrei nu a dorit sa comenteze daca Turcanu s-a prezentat la spital tocmai pentru a nu ajunge in fata Comisiei sau chiar a avut nevoie de medici.

"Nu comentez. Nu vreau sa intru in speculatii de acest gen", a spus Cosmin Andrei, care vineri a primit si raportul de activitate a sefului DSPSA, format din patru volume.

"Astazi am primit raportul. Consider ca s-a facut o risipa de bani nejustificata, pentru ca in ceilalti ani se dadea un raport sumar pe aceeasi activitate", a mai spus viceprimarul.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...