Comisia care elaboreaza subiectele pentru titularizare va ramane o noapte intr-un centru securizat!

Comisia care elaboreaza subiectele pentru titularizare va ramane o noapte intr-un centru securizat!
Pe 14 iulie, la ora 22.00, comisia care va elabora subiectele pentru concursul de titularizare se va intruni intr-un centru securizat, in care nu este permis accesul cu telefonul mobil, dar nici accesul la Internet.

"Va fi asigurata asistenta medicala si conditii de cazare. Ordinea va fi asigurata cu ajutorul organelor de politie. Membrii comisiei care elaboreaza subiectele vor putea iesi din unitate abia a doua zi, la ora 11.00", a declarat Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Masura a fost luata in urma temerilor cu privire la posibilitatile de fraudare a concursului, acesta fiind primul an in care examenul de titularizare are loc pe plan local.

Sustinerea examenelor de titularizare pe plan local, pe centre de examinare si, mai ales, fara ca subiectele sa fie formulate la centru, nu garanteaza, in viziunea sindicalistilor, corectitudinea competitiei.

"Nu mi se pare corect ca titularizarea sa fie la nivel local. Era, dupa parerea mea, cel mai corect concurs. Intr-un judet atat de mic precum Botosaniul, unde toti se cunosc intre ei, nu avem certitudinea ca cei care formuleaza subiectele nu discuta cu un candidat sau altul", spunea in urma cu cateva saptamani Liviu Axinte, liderul LSI Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
374

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
335

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
322

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....