Comerţul cu haine l-a trimis în faţa judecătorilor!

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Botoşani, a fost trimis în judecată  de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani după ce a fost prins comercializând haine şi încălţăminte fără documente de provenineţă a mărfii.

Botoşăneanul de este acuzat de anchetatori de punere în circulaţie de produse care poartă marcă similară cu o marcă înregistrată. Reprezentanţii firmelor care deţin mărcile cu pricina s-au constituit parte în dosar şi solicită daune de 30.000 de lei.

Bărbatul şi-a înfiinţat o întreprindere familială, dar a fost prins cu zeci de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte care purtau mărcile Puma, Adidas, Nike, Lacoste, fără să deţină documente de autenticitate.

El le-a spus anchetatorilor că a cumpărat marfa dintr-un complex comercial din Bucureşti, cu intenţia de a o revinde. 

Bărbatul riscă să se aleagă cu o sancţiune penală şi să fie obligat la plata unor despăgubiri faţă de deţinătorii mărcilor autentice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...