Comandatul Batalionului 355 de Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani a fost avansat la gradul de locotenent-colonel

Comandatul Batalionului 355 de Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani a fost avansat la gradul de locotenent-colonel

Comandatul Batalionului 355 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani, maiorul Codruț Ștefan Obreja, a fost avansat la gradul de locotenent-colonel.

Noile trese le-a primit din partea comandantului Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt”, generalul de brigadă Daniel Pop. Totodată, locotenent-colonelul Codruț Ștefan Obreja a primit și Emblema de Onoare a Statului Major General.

Întreaga ceremonie a avut loc astăzi la Botoșani în prezența oficialităților județului Botoșani, în frunte cu președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Elena Feodorovici, dar și a prefectului județului, Dan Nechifor.

“Vă felicit pentru avansarea în grad! Zi de zi, dovediți determinare și profesionalism în misiunile pe care le îndepliniți. Ați preluat comanda Garnizoanei Botoșani și în scurt timp ați demonstrat că sunteți un demn continuator al celor care v-au precedat la conducere. Vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competența, răbdarea și puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei și demnității puse în serviciul patriei. Felicitări!”, a spus președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Elena Feodorovici

De asemenea, au fost avansați la termen alți șase ofițeri ai Batalionului 355 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani.

”Noi, militarii, ne-am mulțumit și ne mulțumim de fiecare dată cu puțin. Ne bucurăm de lucruri mărunte, așa cum este acest simbol. (n.r. distincția Emblema de Onoare a Forțelor Terestre) Pe care noi îl purtăm la vedere, îl purtăm cu mândrie, fără ca aceia în slujba cărora suntem să știe acest lucru. Dar între noi, camarazii, portul unor asemenea simboluri arată în primul rând zile, ani de muncă, arată profesionalism, arată că avem în fața noastră un exemplu de urmat.”, sunt și cuvintele generalului de brigadă, dr. Daniel Pop, comandantul Brigăzii 15 Mecanizată ”Podul Înalt” Iași, cu ocazia festivităților desfășurate luni în cadrul Batalionului 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta