Colindator din Botosani impuscat in picior de un bucurestean deranjat de prea mult zgomot!

Colindator din Botosani impuscat in picior de un bucurestean deranjat de prea mult zgomot!
Un bărbat care făcea parte dintr-o trupă de colindători sosită în Bucureşti din Botoşani spune ca a fost împuşcat ieri dimineaţă în Capitală, fapt confirmat si de echipajul de pe ambulanţa care a răspuns la apelul de urgenţă 112.

Potrivit Antena 3, se pare că locatarul unui bloc a fost deranjat de zgomotul produs de aceştia şi a tras asupra unuia dintre colindători, cel care purta blana de urs.

Incidentul a fost confirmat pentru gândul.info de Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei, care a declarat că rana ar putea proveni de la proiectilul unei arme cu glonţ de cauciuc, după relatările echipajului de pe ambulanţă.

Conform declaraţiilor pe care le-a dat poliţiştilor, colindătorul, rănit superficial, a simţit o furnicătură la gleznă şi apoi a observat că sângerează uşor. Echipajul de pe ambulanţă i-a acoperit rana cu un plasture, fiind vorba de o leziune superficială.

Incidentul s-a produs pe bulevardul Libertăţii, iar poliţiştii secţiei 17 fac cercetări în legătură cu ce s-a întâmplat.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, a declarat că din primele verificări nu se conturează faptul că a existat o împuşcătură, însă poliţiştii continuă cercetările.

Ionuţ, tânărul care ar fi fost împuşcat în timp ce colinda a declarat că nu va depune plângere împotriva agresorului. El a povestit în faţa camerelor de luat vederi cum s-ar fi întâmplat incidentul.

"Dansam îmbrăcat în piele de urs împreună cu un coleg de-al meu, când deodată am auzit o pocnitură şi am simţit că mi-a amorţit piciorul şi nu mai puteam să îl mişc. Iniţial am crezut că m-am curentat", a declarat acesta pentru un post de televiziune. Mai mult, a spus că "rănitura e minoră" şi că nu va depune plângere, pentru că "spiritul Crăciunului trebie să ne cuprinsă pe toţi": "mai bine să-i pară lui (nr. posibilului agresor) rău de ce a făcut", scrie gandul.info.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
13

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
40

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...