Colegiu Prefectural convocat și nu prea. Directorii instituțiilor deconcentrate au avut alte treburi

Colegiu Prefectural convocat și nu prea. Directorii instituțiilor deconcentrate au avut alte treburi

După mai bine de un an de zile, de când directorii instituțiilor deconcentrate nu s-au mai întâlnit la nivelul Instituției Prefectului, astăzi, o parte din decidenții unităților s-au conformat și au fost prezenți la ședința Colegiului Prefectural.

Reprezentanții unităților subordonate Ministerului Muncii, ai Apărării și ai Siguranței Statului s-au conformat convocării prefectului Dan Nechifor.

O convocare stereotipică, având-o în prim plan pe Monica Adăscăliței, cu o prezentare a situației pandemice actuale și cu un discurs fad și tehnic venit din partea șefului Inspectoratului Județean de Poliție, comisarul șef, Viorel Șerbănoiu, ședința Colegiului Prefectural a fost lipsită de substanță.

Cu toate că reprezentanții Instituției Prefectului au făcut referiri la derularea unor investiții la nivelul județului Botoșani, în sala Nicolae Iorga, nu a fost prezent niciun reprezentant al Consiliului Județean.

Mai mult, prefectul Dan Nechifor s-a arătat iritat de faptul că o mare parte din directorii instituțiilor deconcentrate nu au binevoit să fie prezenți la ședința Colegiului Prefectural, și prin urmare va avea o serie de discuții cu diriguitorii acestor unități.

 

Spune-ne opinia ta