COLECTIV! Inca un pacient din Marea Britanie a murit. Bilantul negru a ajuns la 50

COLECTIV! Inca un pacient din Marea Britanie a murit. Bilantul negru a ajuns la 50
Inca un pacient ranit in urma tragediei din clubul Colectiv a murit in Marea Britanie. Informatia a fost confirmata de oficialii Ministerului Sanatatii pentru Realitatea TV.

Este vorba despre un tanar care avea arsuri de gradul 2 si 3 pe mai mult de 60% din suprafata corpului. In plus, tanarul avea complicatii la nivelul cailor respiratorii, digestiv, dar si renale.

Astfel bilantul celor care au murit in urma incendiului devastator de pe 30 octombrie a ajuns la 50. Corpurile pacientilor romani care au murit in strainatate vor fi repatriate de urgenta pe cheltuiala statului.

Bilantul a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament, potrivit ziare.com.

Duminica au mai murit inca patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

Si luni au murit doua persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla intr-o clinica din Israel, si Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Inca o victima a incendiului din Clubul Colectiv a murit, in noaptea de luni spre marti. Persoana care a decedat era tot dintre cele transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internata in Birmingham. O alta pacienta care se afla la Liverpool a murit marti seara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
8

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
28

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
135

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...