Coincidenta: Sotia lui Liviu Radasanu, noul consilier al presedintelui Consiliului Judetean Botosani!

Liviu Radasanu a predat sotiei sale functia de consilier al presedintelui Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac. Simona Radasanu si-a preluat de ieri prerogativele, precizand ca numirea sa in functie este o pura... coincidenta!

Tot de ieri, Liviu Radasanu este noul director al DGASPC Botosani, el fiind instalat la conducerea institutiei dupa ce a sustinut concursul la Bucuresti.

"De ieri ocup functia de consilier in cabinetul presedintelui Consiliului Judetean, in locul domnului Liviu Radasanu. E o coincidenta ca am venit pe locul pe care sotul meu l-a ocupat pana saptamana trecuta, va asigur ca numirea mea s-a facut pe criterii profesionale", a declarat astazi Simona Radasanu, noul consilier al presedintelui CJ Botosani.

In sprijinul sau, Simona Radasanu spune ca are o activitate de mai bine de 10 ani in profesia de consilier juridic si o experienta bogata in activitatea juridica.

"Probabil ca aceasta experienta isi va spune cuvantul aici, in cadrul cabinetului. E vorba de o continuitate. Mi-am depus cererea si CV-ul pentru ocuparea postului dupa ce domnul Radasanu a reusit la concursul de admitere pentru functia de director la DGASPC. Din cate stiu, nu au mai fost alte cereri", completeaza Simona Radasanu.

Concidenta sau nu, Simona Radasanu, care a recunoscut ca este pentru prima data cand ocupa o functie intr-o institutie publica, are adeziune la PD-L.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
90

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
118

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
183

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...