Coincidenta, ghinion sau conspiratie?

Coincidenta, ghinion sau conspiratie?

Radu Humelnicu, pradat de doua ori in aceeasi zi!

Radu Humelnicu a trecut ieri printr-o intamplare cel putin ciudata, hotii spargandu-i, in intervalul a cateva ore, si masina, si fostul birou de la Directia de Tineret.

Vicepresedintele PD-L Botosani se afla la sediul PD-L din Botosani, masina fiindu-i parcata pe parcata pe strada Maxim Gorki. Autoturismul marca Opel Vectra i-a facut cu ochiul celebrului deja Aron Balan, pe care toata lumea il credea sub supraveghere, intr-un centru pentru minori.

Hotii, Astor Jan Laesu si Aron Balan, au spart geamul din dreapta spate si au furat camera de filmat aflata pe bancheta din spate. Ca si cum nu a fost de ajuns, in timp ce criminalistii recoltau probe din masina, in vederea identificarii autorilor furtului, Radu Humelnicu a primit vestea ca sediul Directiei de Tineret de pe strada Uzinei, unde este si fostul sau birou, a fost spart.

O persoana care trecea intamplator prin zona a observat un barbat care iesea pe geam cu un LCD in mana si a sunat la 112.

In urma cercetarilor efectuate de catre echipa operativa deplasata la fata locului, suspectul a fost identificat cu operativitate in persoana lui Albert B., de 45 de ani, din municipiul Botosani, fata de care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
81

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
147

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
23

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...