Coalitia functioneaza la Botosani, anunta seful PD-L!

La Botosani coalitia functioneaza, asigura presedintele PD-L Botosani, Catalin Flutur infirmand inca o data zvonurile aparute in ultimele zile cu privire la ruperea protocolului de colaborare cu PSD.

"A fost o discutie privind mersul aliantei pe timp de 8 luni, pentru ca ni s-a solicitat de catre conducerea centrala a partidului. In niciun caz nu s-a pus problema ruperii aliantei la Botosani", a precizat Catalin Flutur.

Liderul PD-L nu a negat faptul ca exista judete unde alianta nu functioneaza sau ca la nivel central nu sunt probleme intre cele doua formatiuni politice, insa sustine ca nu acelasi lucru se intampla la Botosani.

"Ne intalnim de cate ori este nevoie, ultima data a fost acum doua luni", a spus Flutur despre relatiile cu colegii de guvernare.

Referitor la faptul ca unii democrat-liberali ar fi dat declaratii in presa din care reiesea ca PD-L a decis ruperea aliantei, Catalin Flutur spune doar ca parerile pot diferi in interiorul unui partid.

"Intr-un birou de 30 de oameni pot fi si voci care sa spuna altceva decat am spus eu. Daca e unanimitate, atunci nu e democratie", a conchis Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Benzina și motorina s-au scumpit din nou: Motorina e la maximul anului, benzina n-a mai avut un preț atât de ridicat de vara trecută

Marţi, 26 Septembrie 2023
126

Prețurile la benzină și motorină au crescut puternic de la mijlocul verii și până în prezent, țara noastră întâlnind ultima oară o scumpire atât de accentuată &...

Ziua Europeană a Limbilor, marcată cu traduceri creative la școala din Trușești

Marţi, 26 Septembrie 2023
106

Pentru că apei i-a fost dată puterea de a deveni seva vieții pe Pământ, astăzi, de Ziua Europeană a Limbilor, elevii claselor a VI-a A și B  de la Liceul "Demostene Botez" ...

Pacient externat din spital, dispărut fără urmă. Rudele îl caută de câteva zile

Marţi, 26 Septembrie 2023
236

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui bărbat de 54 de ani, din localitatea Petricani, care nu a mai ajuns acasă după ce a fost internat pentru îngrijiri me...