Coalitia functioneaza la Botosani, anunta seful PD-L!

La Botosani coalitia functioneaza, asigura presedintele PD-L Botosani, Catalin Flutur infirmand inca o data zvonurile aparute in ultimele zile cu privire la ruperea protocolului de colaborare cu PSD.

"A fost o discutie privind mersul aliantei pe timp de 8 luni, pentru ca ni s-a solicitat de catre conducerea centrala a partidului. In niciun caz nu s-a pus problema ruperii aliantei la Botosani", a precizat Catalin Flutur.

Liderul PD-L nu a negat faptul ca exista judete unde alianta nu functioneaza sau ca la nivel central nu sunt probleme intre cele doua formatiuni politice, insa sustine ca nu acelasi lucru se intampla la Botosani.

"Ne intalnim de cate ori este nevoie, ultima data a fost acum doua luni", a spus Flutur despre relatiile cu colegii de guvernare.

Referitor la faptul ca unii democrat-liberali ar fi dat declaratii in presa din care reiesea ca PD-L a decis ruperea aliantei, Catalin Flutur spune doar ca parerile pot diferi in interiorul unui partid.

"Intr-un birou de 30 de oameni pot fi si voci care sa spuna altceva decat am spus eu. Daca e unanimitate, atunci nu e democratie", a conchis Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...