Coalitia functioneaza la Botosani, anunta seful PD-L!

La Botosani coalitia functioneaza, asigura presedintele PD-L Botosani, Catalin Flutur infirmand inca o data zvonurile aparute in ultimele zile cu privire la ruperea protocolului de colaborare cu PSD.

"A fost o discutie privind mersul aliantei pe timp de 8 luni, pentru ca ni s-a solicitat de catre conducerea centrala a partidului. In niciun caz nu s-a pus problema ruperii aliantei la Botosani", a precizat Catalin Flutur.

Liderul PD-L nu a negat faptul ca exista judete unde alianta nu functioneaza sau ca la nivel central nu sunt probleme intre cele doua formatiuni politice, insa sustine ca nu acelasi lucru se intampla la Botosani.

"Ne intalnim de cate ori este nevoie, ultima data a fost acum doua luni", a spus Flutur despre relatiile cu colegii de guvernare.

Referitor la faptul ca unii democrat-liberali ar fi dat declaratii in presa din care reiesea ca PD-L a decis ruperea aliantei, Catalin Flutur spune doar ca parerile pot diferi in interiorul unui partid.

"Intr-un birou de 30 de oameni pot fi si voci care sa spuna altceva decat am spus eu. Daca e unanimitate, atunci nu e democratie", a conchis Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
122

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
86

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
80

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...