Coalitia functioneaza la Botosani, anunta seful PD-L!

La Botosani coalitia functioneaza, asigura presedintele PD-L Botosani, Catalin Flutur infirmand inca o data zvonurile aparute in ultimele zile cu privire la ruperea protocolului de colaborare cu PSD.

"A fost o discutie privind mersul aliantei pe timp de 8 luni, pentru ca ni s-a solicitat de catre conducerea centrala a partidului. In niciun caz nu s-a pus problema ruperii aliantei la Botosani", a precizat Catalin Flutur.

Liderul PD-L nu a negat faptul ca exista judete unde alianta nu functioneaza sau ca la nivel central nu sunt probleme intre cele doua formatiuni politice, insa sustine ca nu acelasi lucru se intampla la Botosani.

"Ne intalnim de cate ori este nevoie, ultima data a fost acum doua luni", a spus Flutur despre relatiile cu colegii de guvernare.

Referitor la faptul ca unii democrat-liberali ar fi dat declaratii in presa din care reiesea ca PD-L a decis ruperea aliantei, Catalin Flutur spune doar ca parerile pot diferi in interiorul unui partid.

"Intr-un birou de 30 de oameni pot fi si voci care sa spuna altceva decat am spus eu. Daca e unanimitate, atunci nu e democratie", a conchis Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

15 mărturisitori și cuvioși vor fi trecuți în rândurile sfinților de către Biserica Ortodoxă Română, pe listă se află și trei botoșăneni!

astăzi, 13:38
57

Cincisprezece cuvioși și mărturisitori români sunt propuși spre canonizare, iar proclamarea canonizării lor va avea loc anul următor când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de l...

Elevii și profesorii din Ștefănești s-au întâlnit cu pompierii botoșăneni (foto)

astăzi, 12:09
39

Despre siguranță au vorbit pompierii botoșăneni, astăzi, cu elevii și cadrele didactice ale Grupului Școlar „Ștefan Luchian" Ștefănești. Le-au explicat ce se poate &icir...

Antifrauda a plecat cu Mărțișorul: Controale la comercianții de flori și ornamente cu ocazia zilei de 8 martie!

astăzi, 10:28
79

Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) controlează în această perioadă (29 februarie - 8 martie) persoanele și firmele care activează în domeniul comer...