Coada la pomana Uniunii Europene! FOTO

Coada la pomana Uniunii Europene! FOTO
Zeci de botosaneni cu o situatie materiala precara stau zilnic la coada, la Incubatorul de Afaceri, pentru a primi produsele alimentare oferite de Uniunea Europeana in cadrul Programului European de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate.

In total, la nivelul municipiului Botosani vor beneficia de aceste alimente 7.300 de persoane.
Acestea vor primi faina alba, malai, paste fainoase, biscuiti, rosii in bulion, bulion, mazare, fasole uscata, orez si zahar, in total fiecare beneficiar primind circa 40 de kilograme din toate aceste produse. Pe lista produselor ar trebui sa fie si ulei, insa acesta nu a ajuns.





Distribuirea alimentelor a inceput de saptamana aceasta.

"Programul este de la 09.00 la 15.30 de luni pana joi, si de la 09.00 la 13.30 vinerea. Incercam sa stabilim o ordine de prioritati in sensul ca eliberam bonuri zilnice, pentru ca mai mult de 200 de cereri nu putem onora in fiecare zi. Persoanele care primesc aceste alimente sunt cele care beneficiaza de venit minim garantat, pensionarii cu pensii pana in 400 de lei, somerii inregistrati in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si persoanele cu handicap grav si accentuat", a declarat Dorin Burlacu, seful Serviciului Public de Asistenta Sociala Botosani.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
232

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...