Co-președintele PNL, Cătălin Flutur: "Pot să apară schimbări în lista de candidați la primării"

Co-președintele PNL, Cătălin Flutur: "Pot să apară schimbări în lista de candidați la primării"
Liberalii botosaneni sunt pe ultima suta de metri cu validarea candidaturilor pentru alegerile locale din luna iunie.

Consiliul Executiv Judetean al PNL inca nu a validat candidaturile pentru funcția de primar in comunele Concești, Românești, Hilișeu Horia, Mitoc, Dimăcheni și Hlipiceni, dar liderii partidului susțin că mai este doar o formalitate, în mare parte fiind stabiliți candidații și pentru aceste șase unități administrativ-teritoriale.

Co-presedintele PNL, Catalin Flutur, sustine insa ca lista candidatilor pentru primarii nu este batuta in cuie, putand sa mai survina unele modificari.

“In functie de ceea ce se intampla in perioada urmatoare, pana pe 26 aprilie mai pot sa apara schimbari daca identificam o solutie mai buna in una dintre localitatile pe care le sondam, pot sa apara si niste schimbari doar in sensul de a ne imbunanti pozitia intr-o localitate. Am constituit echipele  de campanie care au sarcini clare si precise stabilite prin atributiuni scrise, ca un fel de fisa a postului, iar principala activitate este strangerea de semnaturi pentru candidatii la primarii, consiliile locale si pentru Consiliul Judetean", a spus Cătălin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
271

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
320

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
254

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...