CNP-ul unui fost jurnalist, pe cererea de stabilire a paternităţii în cazul lui Sergiu Nicolaescu

CNP-ul unui fost jurnalist, pe cererea de stabilire a paternităţii în cazul lui Sergiu Nicolaescu
Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cazul cererii de paternitate făcută de fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu. Pe cererile de paternitate depuse de aşa-zisul fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu la Judecătoria Sectorului 1 apare CNP-ul unui fost jurnalist, informeaza rtv.ro.

Codul Numeric Personal înscris pe cererile depuse la Judecătoria Sectorului 1 aparţine unui fost jurnalist, Vasile Rotaru.
 
De asemenea, adresa care apare în document este cea a unui hotel din Dusseldorf. 
 
Două cereri au fost depuse la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele unui presupus fiu al regizorului Sergiu Nicolaescu, care a murit în 3 ianuarie.
 
Prima cerere, legată de stabilirea paternităţii, are trei pagini, iar bărbatul scrie că a ştiut de la mama sa că tatăl său este o persoană foarte cunoscută în România, dar a aflat mai târziu că acesta este Sergiu Nicolaescu. El a adăugat că mama sa nu a dorit niciodată să facă publică această informaţie, pentru a aduce prejudicii carierei marelui regizor.
 
Fiul nelegitim s-a hotărât să introducă aceste acţiuni în instanţă de-abia când a văzut că actuala soţie a lui Sergiu Nicolaescu a hotărât incinerarea acestuia. El susţine că are suficiente dovezi prin care să demonstreze că tatăl său este Sergiu Nicolaescu şi spune că va aduce martori care să confirme relaţia dintre artist şi mama sa. De asemenea, el are şi alte probe concrete, în afară de testul ADN. Termenul stabilit pentru această cerere este de 15 mai 2013.
 
A doua cerere se referă la oprirea incinerării, dar evenimentul s-a petrecut deja, astfel că ea rămâne fără obiect. Totuşi, această cerere a primit şi ea termen, data de 5 februarie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
37

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
221

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
91

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...