CNI și-a dat avizul pentru realizarea unui bazin olimpic la Botoșani

Municipalitatea botoșăneană a obținut de la Compania Națională de Investiții avizul de principiu pentru realizarea bazinului de înot olimpic, ce ar urma să funcționeze pe Bulevardul Mihai Eminescu, în spatele Băii Centrale.

În ședința extraordinară de vineri, pe ordinea de zi va fi și un proiect de hotărâre privind aprobarea realizării unei expertize tehnice pentru clădirea din spatele Băii.

Deocamdată, nu se știe care va fi valoarea investiției.

"Am obținut avizul de principiu de la Compania Națională de Investiții pentru realizarea unui bazin de înot cu dimensiuni de bazin polo și avem nevoie de aviz de urgență, expertiză tehnică, astfel încât săptămâna viitoare să ajungă acest document la București să poată fi prins pe lista de investiții prioritare din 2015", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...