CM: Germania a spulberat Portugalia! Pepe a fost eliminat, iar Ronaldo a fost inexistent! VIDEO

Germania a castigat clar, scor 4-0, intalnirea disputata luni cu Portugalia, in Grupa G a Cupei Mondiale din Brazilia.

Cu un Ronaldo aproape invizibil, lusitanii au fost zdrobiti de nemti, care l-au avut pe Muller intr-o zi de gratie. Dupa numai 10 minute, Gotze a fost faultat in careu de Pereira, iar arbitrul a aratat punctul cu var. A batut Muller si a transformat fara emotii.

In continuare, echipa mai periculoasa a fost Germania, iar golul de 2-0 a venit in minutul 32. Hummels a marcat cu capul dupa un corner executat de Kroos. Peste cinci minute, misiunea nemtilor devenea si mai usoara, dupa ce Pepe a fost eliminat direct pentru o lovitura aplicata lui Muller.

La pauza, nemtii au intrat cu avantaj chiar si mai consistent, dupa ce Muller a inscris din 12 metri, de la o centrare a aceluiasi Kroos.

In repriza a doua, Germania a luat piciorul de pe acceleratie, dar chiar si asa ocaziile mai mari i-au apartinut nationalei pregatite de Joachim Loew.

Scorul final a fost stabilit in minutul 77, cand Muller a realizat hattrickul cu o reluare din 3 metri, la o faza la care Patricio a scos, in prima faza, un sut centrare al lui Schurrle.

4-0 si Germania pare ca si-a asigurat deja primul loc in Grupa G, in timp ce Portugalia va trebui sa evolueze cu multa atentie impotriva Statelor Unite si Ghanei.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția de Frontieră Iași: În atenția șoferilor care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei Stânca!

astăzi, 12:45

Potrivit Poliției de Frontieră, în intervalul orar mai sus menționat, există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare. Prin urmare, ”recomandăm participan...

Jaf în plină stradă, victima a rămas fără bani și acte!

astăzi, 12:07

Polițiștii din cadrul Poliției IPJ Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unei femei de 41 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea infracțiunii de ...

Presiune scăzută sau sistarea apei în două orașe și mai multe comune din Botoșani!

astăzi, 11:48

Nova Apaserv Botoșani anunță că, în perioada 8–9 octombrie 2024, Administrația Națională Apele Române -Exploatarea Complexă Stânca Costești are programate lucrări pen...