CM: Argentina si Elvetia au invins la limita! Franta a castigat la scor! VIDEO

CM: Argentina si Elvetia au invins la limita! Franta a castigat la scor! VIDEO

   gsp.ro

Duminica s-au desfasurat inca trei partide de la Campionatul Mondial din Brazilia. 

In primul meci al zilei, Elveţia a învins-o pe Ecuador în primul meci din grupa E, scor 2-1.Ecuadorienii au deschis scorul prin Enner Valencia, la o eroare în defensiva Elveţiei, în timp ce Mehmedi a egalat imediat după pauză. Europenii au dat lovitura prin Seferovici la ultima fază a meciului şi s-au apropiat de optimile competiţiei.

Elveţiei i-a fost anulat şi un gol perfect valabil în minutul 72 după o greşeală a asistentului, care a semnalizat ofsaid.



Franta a castigat categoric la debut

Franţa s-a impus fără probleme în faţa Hondurasului, una dintre cele mai slabe echipe de la acest Campionat Mondial, scor 3-0.

Franţa era mare favorită în această grupă şi şi-a confirmat statutul în această seară. Benzema a deschis scorul dintr-un penalty corect acordat în finalul primei reprize, iar desprinderea s-a produs în debutul reprizei secunde cînd Valladares şi-a introdus mingea în proprie poartă după şutul aceluiaşi Benzema.

Tot starul lui Real Madrid a închis tabela în minutul 72 cu un şut superb, sub bară, din interiorul careului. Franţa este prima în grupă, avînd golaveraj superior Elveţiei, echipă care a învins naţionala Ecuadorului cu 2-1 în primul meci al zilei.



Messi, omul meciului cu Bosnia

Argentina s-a impus cu 2-1 în faţa Bosniei după un meci a cărui primă repriză nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor microbiştilor. Partea secundă a salvat însă spectacolul.Sead Kolasinaci a deschis scorul (`3), marcînd în proprie poartă după o lovitură liberă executată de Messi.

Acelaşi Messi a dus scorul la 2-0 (`65), după o pasă a lui Higuain, la doar cîteva minute după ce o parte a suporterilor prezenţi pe stadion îşi pierduse răbdarea cu superstarul argentinian şi începuse să-l apostrofeze.

Căpitanul formaţiei antrenate de Alejandro Sabella a marcat superb, bară-gol, după o cursă fantastică. Ibisevici a închis tabela cu reuşita sa din minutul 85. Lionel Messi a fost ales omul meciului.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zece candidaturi respinse la alegerile pentru funcția de președinte!

astăzi, 10:47

După ce Curtea Constituţională a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie...

Șeful drumarilor, chemat în judecată din cauza postărilor pe Facebook!

astăzi, 09:46

Șeful de sindicat din cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri luptă în instanță cu șeful instituției. Motivul conflictului dintre cei doi nu este reprezentat însă de salariil...

Gură de oxigen pentru Liviu Ciobotariu după Botoșani-Rapid: ”Azi ne-a ieșit! Nu este ușor când ești pe ultimul loc în clasament!”

astăzi, 09:22

FC Botoșani a învins-o duminică pe Rapid cu scorul de 2-0 în etapa a 12-a din Liga 1. Liviu Ciobotariu și-a felicitat elevii pentru succesul obținut pe teren propriu în fața Rap...