Clipe de groaza pentru pasagerii microbuzului implicat in accidentul de la amiaza

Clipe de groaza pentru pasagerii microbuzului implicat in accidentul de la amiaza
Conducatorul microbuzului implicat astazi la amiaza in accidentul rutier spune ca soferul autoturismului Opel Astra a intrat pur si simplu in maxi-taxi cu viteza, fara sa franeze vreun pic. Cei cinci pasageri aflati in maxi-taxi, dar si soferul microbuzului, au trait momente de groaza.

Din fericire, nu a existat nici o victima, doar un pasager din Opel fiind ranit usor. Impactul dintre microbuz si autoturismul condus de Iulian G., de 23 de ani, din Botosani, a fost atat de violent, incat masina de mari dimensiuni a fost pur si simplu aruncata pe trotuar,dupa care s-a oprit intr-un gard.

"Mi-a iesit pur si simplu dintr-o parte. Nu a schitat niciun pic de frana. Mi-a indoit pana si podul pedalier. Roata a sarit, pur si simplu. M-a aruncat in gardul unei case", a spus Ion D., de 53 de ani, soferul microbuzului.

Soferul vinovat a refuzat sa faca orice fel de declaratii. La fata locului a ajuns si politia, care a inceput o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

"Conducatorul autoturismului Opel nu a respectat semnul indicatorului STOP, a patruns pe strada Victoriei, fara a acorda prioritate si a intrat in coliziune cu un microbuz care circula regulamentar. Nu au fost victime, doar pagube materiale", a declarat agentul sef Marcel Ungureanu, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Botosani.


Miercuri noaptea, alte doua accidente au intrat in atentia politistilor, de acesta data fiind vorba despre doi pietoni neatenti. In fata Spitalului de Copii, Ovidiu P., de 28 de ani, a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis si a fost lovit din plin de o Dacia condusa regulamentar de Florin A., de 19 ani.

Cu cateva ore mai devreme, o fetita de sapte ani din Rauseni a fost transportata la spital, dupa ce a fost lovita de un motoscuter condus de Mihaita A., de 21 de ani. Fata traversa strada fara sa se asigure. Niciunul dintre cei doi raniti nu a fost internat in spital.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
152

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
256

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
174

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...