Clinicile private, un concurent serios pentru Spitalul Mavromati!

Clinicile private, un concurent serios pentru Spitalul Mavromati!
Primii care au facut un pas catre sistemul privat sunt bolnavii care au nevoie de hemodializa!

Dupa ce ani la rand s-au adresat sectiei din cadrul Spitalului Judetean, acum, 7 bolnavi din cei aproape 120 de botosaneni care fac hemodializa au ales sa se foloseasca de serviciile oferite de sistemul privat. Mai ales ca aceste servicii sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Si exista semnale ca numarul pacientilor dializati, care se vor indrepta catre sectorul privat, va creste considerabil in urmatoarea perioada.

Daca socotim ca, in viitorul apropiat, inca doua astfel de sectii vor fi inaugurate in Botosani, este usor de concluzionat ca bugetul Spitalului Judetean va fi serios afectat.

Acelasi lucru se va intampla si in cazul Serviciului Judetean de Ambulanta, care inregistra venituri din transportul persoanelor dializate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
986

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
291

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
252

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...