Cleopatra Stratan a mers la şcoală în clasa întâi. La Chisinau! - VIDEO

Ghiţă nu mai este la portiţă. S-a făcut ÅŸi el mai mare, acum este la ÅŸcoală. Cât despre ea, Cleopatra, a crescut ÅŸi ea cu ochii la Ghiţă.

Cleopatra Stratan cântă în careu. Este în clasa întâi la o ÅŸcoală privată din ChiÅŸinău. A făcut cunoÅŸtinţă cu noii ei colegi ca o vedetă, Cleopatra le-a cântat "Număr pân la unu".

PărinÅ£ii au înscris-o pe Cleopatra la un liceu privat din ChiÅŸinău. În prima zi, micuÅ£a vedetă avea două codiÅ£e ÅŸi nu se deosebea cu nimic de alÅ£i copii.

Cuminte, tăcută ÅŸi modestă a aÅŸteptat în rând până când a fost invitată să le cânte colegilor.

Cleopatra are în palmares mai multe recorduri mondiale: pentru cel mai tânăr interpret de scces, cel mai tânăr artist care a susÅ£inut un recital live de două ore în faÅ£a unei săli pline, cel mai bine plătit tânăr artist ÅŸi cel mai tânăr interpret al unui hit care a ajuns Number 1 într-o Å£ară.

Åži ambiÅ£iile sunt mari: Pavel Stratan, tatăl micuÅ£ei vedete, a anunÅ£at că înainte de sărbători Cleopatra va lansa un album de colinde.

Sursa: Realitatea TV

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...