CLAUDIA RUSU, o botosaneanca la Eurovision Junior, Bucuresti, 20 septembrie - VIDEO

CLAUDIA RUSU, o botosaneanca la Eurovision Junior, Bucuresti, 20 septembrie - VIDEO

 CLAUDIA RUSU  

O botoşăneancă va reprezenta judeţul la selecţia naţională a concursului Eurovision junior, care va avea loc pe data de 20 septembrie.

Concursul va fi difuzat în direct pe TVR 1, iar piesa care va acumula cele mai multe puncte de la juriu şi telespectatori va reprezenta România la Kiev (Ucraina).

Cea care a reuşit să treacă de preselecţia concursului este Claudia Rusu, cu piesa Doar noi. Claudia face parte din grupul de copii Cheia Sol, înfiinţat în cadrul Asociaţiei Culturale Cheia Sol.

Tânăra de numai 15 ani are la activ mai multe premii obţinute la festivalurile de muzică la care a participat, printre care amintim: premiul I la concursul Tărâmul copilăriei, premiul presei la Festivalul Mărţişor Dorohoian sau premiul de excelenţă oferit de Radio România Internaţional la Minimegastar. Ea se pregăteşte în particular cu profesoara Oana Puşcaşu.

Claudia nu a fost singura botoşăneancă ce a participat la preselecţiile concursului. Viviana Sposub a fost la un pas de a fi printre cei 15 finalişti, piesa sa intitulată Roz fiind prima sub linie.

În cazul în care un copil decide din diferite motive să-şi retragă piesa din concurs, Botoşaniul va fi reprezentat de doi copii la selecţia naţională a concursului Eurovision junior din acest an.

Viviana Sposub va face parte însă din grupul de copii care o va acompania pe Claudia Rusu la acest concurs.

Tot în acest grup va fi şi Bogdan Bidaşcă, cel care în 2007 a reprezentat România alături de formaţia 4 Kids cu piesa Sha-la-la, la acelaşi concurs desfăşurat atunci Olanda.

 

CLAUDIA RUSU: Dumnezeu m-a inzestrat cu un har minunat!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
235

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
397

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
153

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...