CJ vrea să atragă fonduri pentru dotarea a două şcoli pentru copii cu nevoi speciale

CJ vrea să atragă fonduri pentru dotarea a două şcoli pentru copii cu nevoi speciale
În data de 18 decembrie, în cadrul Programului SEE finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, s-au lansat două apeluri de proiecte, “Sinergii pentru viitor, tineri în situaţii de risc".

Pentru primul apel de proiect bugetul total este de 5,7 milioane de euro, proiectele pot avea o valoare de minim 200.000 de euro şi maxim 600.000 de euro, iar termenul de depunere este 10 martie 2014.

Cel de-al doilea apel de proiect are un buget total de 7,05 milioane de euro, se pot accesa minim 200.000 de euro, maxim 600.000 de euro, iar termenul de depunere a proiectelor este 10 martie 2014.

Consiliul Judeţean Botoşani intenţionează depunerea, în cadrul acestor apeluri, a două proiecte vizând execuţia unor lucrări de mică infrastructură şi dotare a Şcolii Sf. Stelian din Botoşani şi a Şcolii Ion Pillat Dorohoi, în vederea înfiinţării unor servicii de sprijin copii şi tineri aflaţi în situaţii de risc.

În ceea ce priveşte tinerii aflaţi în situaţii de risc, serviciile oferite vor fi de tip integrat, orientare profesională, activităţi motivaţionale, creşterea gradului de conştientizare şi asistenţă pentru găsirea de locuri de muncă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
308

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
214

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
55

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...