Ciutacu, atac extrem de dur la HUIDU!

Ciutacu, atac extrem de dur la HUIDU!
Dupa ce in presa au aparut imagini tulburatoare cu Serban Huidu, plimbandu-se dezorientat prin Capitala si plangand in fata case sale, Ciutacu il numeste pe fostul "carcotas" lepra si psihopat.

Mai mult, vedeta Antenei 3 a afirmat ca isi doreste ca Huidu sa traiasca toata viata urmarit de tragicul accident pe care l-a provocat anul trecut si in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata.

"Da, bai, lepra, mortul de la groapa nu se mai intoarce, dar nu incerca sa te dai tu victima. In tragedia asta, victimele-s in pamant, nu dau interviuri. E de inteles ca nu ti-ai dorit asta. Oricat de pramatie ai fi (si esti), nu te banuiesc ca ai fi si psihopat.

La fel cum e de inteles ca, impreuna cu avocatii tai, faci tot ce-i cu putinta sa nu te duci la beci. E-n firea umana autoconservarea. Nimeni nu se preda legat. Insa, repet, abtine-te dracului cu autovictimizarea! Mi-ar fi usor sa ma sui cu picioarele pe tine, sa te tin in suturi zi de zi, sa pun presiune mediatica pe instanta.

Dar, din motive pe care mi-e peste mana sa le inventariez, n-am s-o fac. Imi provoci greata, sila, dezgust. Unicul lucru bun (daca nu-i prea mult spus) al acestei nenorociri este ca ti-a fost data jos masca de pe fata. Si a avut toata lumea posibilitatea sa te vada-n toata hidosenia ta. Marea ta pedeapsa e ca nu mai contezi. Si ar trebui sa traiesti toata viata apasat psihic de carnagiul al carui autor esti", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
114

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
114

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
91

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...