Ciuperci umplute cu spanac

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

Sursa: avantaje.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

Tuesday, 1 October 2024

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...