Ciuperci umplute cu spanac
Stiri Botosani Wednesday, 18 March 2015 ActualitateIngrediente:
15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust
Mod de preparare:
După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.
Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.
Servește-le calde.
Sursa: avantaje.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
LISTA locurilor de muncă vacante în județul Botoșani: Ce caută angajatorii!
Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 02.12.2025, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...
„Cadou” în minivacanța de 1 Decembrie pentru un botoșănean vitezoman!
În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii botoșăneni au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 39 de permise și 30 de certificate de înmatriculare...
Două femei și un copil de 2 ani au ajuns la spital, în urma unui impact violent la ieșire din Dorohoi! (Foto)
Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Șendriceni. În eveniment au fost implicate dou...

Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.47 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici