Ciuperci umplute cu spanac

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

Sursa: avantaje.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunitatea botoșăneană îndoliată, regrete la moartea marelui istoric!

astăzi, 16:20

Vestea că marele istoric Gheorghe Median a murit a venit ca un trăsnet nu doar pentru familie și apropiați, ci pentru întreaga comunitate botoșăneană. „Gigi”, așa cum î...

Acțiuni de informare și educare preventivă la Botoșani: MAI pregătiți în fața dezastrelor! (Foto)

astăzi, 15:38

 Acasă, la serviciu, la școală, în centre comerciale sau pe stradă, indiferent de locul în care ne aflăm în momentul producerii unor inundații, cutremure, alunecări de te...

Senator Doina Federovici, mesaj la trecerea în lumină a lui Gheorghe Median: „Botoșaniul pierde un slujitor al memoriei”

astăzi, 14:26

Ziua de 11 octombrie rămâne una marcată de tristețe pentru botoșăneni, în special pentru cei care l-au cunoscut pe Gheorghe Median. Iubitul istoric a murit chiar în ziua &ici...