Ciuperci umplute cu spanac

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

Sursa: avantaje.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihai Chiruță, botoșăneanul care câștigă prima medalie din istoria canotajului românesc în proba de simplu masculin!

Sunday, 1 June 2025

A scris istorie. Din nou! Tot el, în 2024, obținea calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, după 48 de ani de absență în proba de simplu masculin la canotaj. Duminică, botoș...

Poliția în alertă, femeie din Botoșani dispărută: Duminică dimineață a plecat la biserică și nu s-a mai întors acasă!

Sunday, 1 June 2025

Duminică, la ora 17:15, lucratorii Politiei municipiului Botosani au fost sesizati prin SNUAU 112, de catre numitul Dumitru Constantin, de 66 ani, domiciliat in municipiul Botosani, cu privire la fap...

Tiana Cilibiu câștigă Marele Trofeu „Vocea de Radio” și confirmă un an de excepție în muzica românească! (Foto)

Sunday, 1 June 2025

Tânăra artistă Tiana Cilibiu, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „A.T. Laurian” din Botoșani, a obținut Marele Trofeu al celei de-a III-a ediții a Festivalului N...