Ciuperci umplute cu spanac

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

Sursa: avantaje.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LISTA locurilor de muncă vacante în județul Botoșani: Ce caută angajatorii!

astăzi, 18:30

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 02.12.2025, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...

„Cadou” în minivacanța de 1 Decembrie pentru un botoșănean vitezoman!

astăzi, 17:45

În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii botoșăneni au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 39 de permise și 30 de certificate de înmatriculare...

Două femei și un copil de 2 ani au ajuns la spital, în urma unui impact violent la ieșire din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 16:20

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Șendriceni. În eveniment au fost implicate dou...