Ciuperci umplute cu spanac

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

Sursa: avantaje.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai multe străzi din municipiul Botoșani rămân fără apă. Anunțul Nova Apaserv!

astăzi, 09:26

În vederea efectuării lucrărilor de înlocuire a unei vane într-un cămin situat în zona Liceului Teoretic ,,Grigore Antipa” din municipiul Botoșani, S.C. Nova Apaserv ...

Mesajul trist al ”Fetei cu acordeonul” din Botoșani: ”Acum 3 zile am făcut preinfarct” - VIDEO

astăzi, 09:12

Originară din satul Nichiteni, comuna Coțușca, județul Botoșani, și-a descoperit pasiunea pentru acordeon la vârsta de 5 ani și jumătate. În timpul unei vizite la un magazin de ins...

(P) Cum influențează dimensiunea apartamentului alegerea centralei pe gaz?

astăzi, 09:10

Alegerea unei centrale pe gaz potrivite pentru apartamentul tău poate părea o sarcină descurajantă, mai ales când te confrunți cu o varietate de modele și specificații tehnice. Un aspect ...