City-Net a lansat, joi, cea mai noua tehnologie de televiziune digitala

City-Net a lansat, joi, cea mai noua tehnologie de televiziune digitala
La evenimentul organizat de City Net cu prilejul lansarii la Botosani a televiziunii digitale au fost prezenti prefectul Cristian Roman, viceprimarul Florin Ghiorghita, sefi ai unor nstitutii deconcentrate, reprezentanti ai unor unitati bancare, precum si oameni de afaceri.

Toti cei prezenti au putut afla de la reprezentantii City-Net ce inseamna aceasta noua tehnologie si care sunt avantajele.

Cezar Ilas: "In curand, nu vom mai cauta un furnizor de cablu TV, ci vom cauta un furnizor care sa ne ofere o conexiune foarte buna la Internet"

"Lansam  acum TV Digital, care ofera o calitate mult mai buna informatiei vizuale, dar si posibilitatea de a creste foarte mult numarul de canale. Daca in TV clasic-analogic numarul de canale care poate fi oferit este in jur de 60-70, in noua tehnologie numarul acestora poate ajunge la cateva sute. Probabil ca ni se pare mare acest numar, dar peste cativa ani si aceasta tehnologie va fi depasita. Continutul media, aici fiind inclusa si televiziunea, migreaza spre Internet. Vedem deja ca aproape toate canalele TV dispun si de varianta "live" pe Internet. Exista deja pe piata televizoare prevazute cu intrare pentru cablul de Internet, televizoare care au de fapt inglobat un minicalculator ieftin, specializat pentru functia de navigare pe Internet. In scurt timp toate televizoarele livrate pe piata vor avea aceasta functie. In curand, nu vom mai cauta un furnizor de cablu TV, ci vom cauta un furnizor care sa ne ofere o conexiune foarte buna la Internet, iar prin intermediul acestuia sa primim tot ce avem nevoie", a spus Cezar Ilas, directorul general al Diginet Botosani.



Viceprimarul Florin Ghiorghita a apreciat activitatea firmei, in mediul de afaceri judetean si national.


"Eu sunt un client Diginet si pe partea de Internet si pe partea de televiziune si nu pot decat sa spun ca pana acum serviciile au fost de o calitate ireprosabila. Vad ca de acum, probabil, va fi mult mai bine decat a fost si asta chiar este un lucru de laudat. Televiziunea digitala pana la urma era normal sa ajunga si la noi. Diginet iata ca vine cu o tehnologie total noua. In Botosani este de laudat faptul ca se dezvolta afaceri. Este de laudat faptul ca exista oameni pe care ii cunosc de cand au inceput cu o sala de Internet si care mai apoi au vandut calculatoare, au facut soft, au facut televiziune, distributie de internet si iata ca pana la urma in Botosani a mai crescut o firma si este o firma destul de importanta. Este o firma cu care ne laudam peste tot in tara, si cu timpul poate ne vom lauda, de ce nu, si in lume", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.

In cadrul evenimentului a luat cuvantul si prefectul de Botosani, Cristian Roman precizand ca, in dezvoltarea unui judet, nu doar infrastructura ce tine de drumuri si instalatii este cea care conteaza, ci si infrastructura in comunicatii, care va avea un rol tot mai mare in atragerea investitorilor.

"Noi aici, la Botosani, am luat-o inaintea multor judete, cred ca inaintea tuturor, si suntem judetul care are  fibra optica in fiecare comunitate administrativ-teritoriala. Infrastructura nu inseamna neaparat drumuri, canalizare, apa, instalatii electrice. Infrastructura inseamna, poate, in primul rand infrastructura in comunicatii si in opinia mea este una dintre cele mai importante metode de a atrage investitori. Ma bucur ca si la Botosani se intampla lucruri speciale, ma bucur ca avem oamnei care sunt capabili de acest lucru si trebuie sa ii apreciem si sa ii respectam", a spus prefectul Cristian Roman.

City-Net este marca SC Diginet SA Botosani, cea mai mare firma de servicii de internet, televiziune prin cablu si telefonie fixa din Botosani, cu un numar de 15.000 de clienti. Diginet are clienti si in orasele Saveni, Dorohoi, Flamanzi, Targu Neamt si Suceava.

"Suntem o firma locala solida, dinamica, ce ofera servicii de o calitate deosebita si superioara celor oferite de concurenta. Activam intr-un domeniu de varf, domeniu in care Romania se situeaza pe un loc fruntas. In clasamentele mondiale realizate pentru serviciile de internet de mare viteza, Romania se situeaza pe locul 2, fiind depasita doar de Coreea de Sud. La Botosani, in reteaua noastra, aceasta viteza este dubla fata de media nationala, care este luata in considerare in acest clasament", a precizat Cezar Ilas, directorul general al Diginet.

De astazi, abonatii City-Net, noi si existenti, beneficiaza de cea mai noua tehnologie de televiziune digitala, la pret de analogic.

Astfel, atat noii abonati cat si utilizatorii actuali ai serviciilor City-Net, beneficiaza de 65 de posturi TV digitale, fara a fi nevoie de alte echipamente instalate, fara a folosi alta telecomanda decat cea a televizorului si fara alte costuri la abonamente.

Mai mult, din cele 65 de posturi TV existente in grila de programeoferita de City-Net, 5 sunt in format HD, iar 60 in format SD.

Investitia in echipamentetehnice se ridica la suma de 2.000.000 RON.

Oferta City-Net:

Pachetul Rapid-40 de lei-pana la 33 Mbps (banda la Internet)+Tel. gratis si nelimitat in retea+65 canale TV

Pachetul EXPRESS-45 lei-pana la 66 Mbps (banda la Internet)+Tel. gratis si nelimitat in retea+65 canale TV

Pachetul SUPERSONIC-55 lei-pana la 99 Mbps (banca la Internet)+Tel. gratis si nelimitat in retea+65 canale TV

Abonamentul City TV digital (doar televiziune)-19 lei
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
150

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
162

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...