Circulație restricționată, vineri, în centrul municipiului Botoșani

Circulație restricționată, vineri, în centrul municipiului Botoșani
Circulația va fi restricționată, vineri, în municipiul Botoșani, la intersecția străzilor Cuza Vodă și Marchian, pentru desfășurarea manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea naţională a Imnului României ce va fi celebrată şi la Botoşani prin intermediul unor festivităţi ce vor avea loc începând cu ora 10.00 în Piaţa Tricolorului. 
    
Oficialităţile judeţului, preotul militar, dar şi şase plutoane de poliţişti, militari şi pompieri vor participa activ la momentele închinate însemnului naţional ce dă esenţă identităţii poporului român. 
    
Programul evenimentului, aşa cum a fost conceput de Instituţia Prefectului, împreună cu Garnizoana Botoşani, va cuprinde trecerea în revistă a detaşamentului de onoare de către subprefectul Daniela Beclea, binecuvântările şi rugăciunile pentru poporul român, alocuţiunile privind simbolistica versurilor Imnului Naţional, dar şi mult-aşteptata defilare a detaşamentului de onoare. 
    
Şoferii trebuie să ştie că, pentru buna desfăşurare a activităţilor, intersecţia străzilor Cuza Vodă şi Marchian va fi blocată circulaţiei rutiere în intervalul 09.15 – 10.30. 
        
Ca de fiecare dată, Instituţia Prefectului invită toţi botoşănenii dornici să participe la ceremoniale să fie prezenţi în Piaţa Tricolorului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
61

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
36

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
487

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...