Circulaţie pe un singur fir pe mai multe drumuri din judeţ! Drumarii au scos frezele!

Circulaţie pe un singur fir pe mai multe drumuri din judeţ! Drumarii au scos frezele!
Din cauza viscolului de noaptea trecută, pe mai multe tronsoane de drum naţional de pe raza judeţului Botoşani circulaţia se desfăşoară pe un singur fir.

Drumarii au fost nevoiţi să scoată frezele pentru a putea îndepărta zăpada de pe carosabil, care în unele zone are peste jumătate de metru.

Vineri dimineaţă, s-a acţionat cu o freză pe relaţia Botoşani-Ungureni şi se va acţiona şi pe tronsonul către Săveni.

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, pe un singur fir, şi pe anumite porţiuni de pe drumul naţional care merge la Truşeşti, între Victoria şi Talpa, în zona Frumuşica, la Călineşti, dar şi în zona Mihăileni.

Drumarii au intervenit toată noaptea pe drumurile naţionale din judeţ, iar vineri dimineaţă au scos şi frezele cu care vor acţiona în cursul zilei de vineri, pentru a îndepărta zăpada acolo unde s-a depus un strat consistent.  

Situaţia este similară şi pe drumurile judeţene, unde viscolul la sol, prezent în mai multe zone, creează probleme în trafic. Potrivit Dispeceratului Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, circulaţia este îngreunată pe DJ 292 în zona Podeni- Vorniceni unde se circulă pe un singur fir pe segmente de drum şi pe DJ 208 H, între Dracşani şi Copălău.

"Utilajele sunt în zonă şi acţionează continuu de joi de la prânz. Am mai primit semnale din judeţ de la conducătorii auto şi am intervenit punctual. O situaţie s-a înregistrat la Răuseni unde un şofer avea cauciuri de vară pe maşină şi nu reuşea să treacă mai departe", explică dispecerul de serviciu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
286

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
320

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...